Toimitilojen ammattilainen

Lacum Oy on Tampereella sijaitseva toimitilojen, erityisesti toimistotilojen välitykseen keskittynyt yritys. Toimimme aktiivisena linkkinä kiinteistön omistajien ja tiloja vuokraavien yritysten välillä. Kotisivuiltamme löydät linkit vapaisiin toimitiloihimme.

Hoidamme ilomielin toimeksiantoja isoista tilakokonaisuuksista aina yksittäisiin toimistohuoneisiin asti. Toimintamme painottuu Tampereen talousalueelle, mutta olemme kiinnostuneet toimeksiannoista myös Tampereen naapurikunnissa.

Lacumista löytyy lähes kymmenen vuoden kokemus toimistotilojen vuokrauksesta. Yrityksellä on LVV-pätevyys.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelumme kiinteistönomistajille

Seuraamme aktiivisesti eri toimialoilla tapahtuvia muutoksia ja niiden vaikutuksia toimitilojen kysyntään. Etsimme jatkuvasti potentiaalisia vuokralaisyrityksiä niin pienistä kuin myös isoista organisaatioista. Hoidamme kaikki toimeksiannot luottamuksellisesti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Soita meille jo tänään tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Toimitilavälitys

Etsimme toimintaanne sopivat ja tehokkaat tilat. Lacumilla on laaja kontaktiverkosto tamperelaisiin ja myös valtakunnallisesti toimiviin kiinteistön omistajiin. Hoidamme myös tilajärjestelyihin liittyviä toimeksiantoja.

Lacum Oy, Tampere
Lacum Oy, Tampere
Lacum Oy, Tampere
Lacum Oy, Tampere

Kokemuksia yrityksestä Lacum Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.