murupolku logo/Kuljetuspalvelut/Kuljetusliike Turku/Läänin Kuljetus Oy Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku
Läänin Kuljetus Oy
Y-tunnus:
0141217-0

Infran ammattilainen Etelä-Suomessa

Läänin Kuljetuksen pääkonttori toimii Turussa, jossa yritys perustettiin vuonna 1962. Varsinais-Suomen alueella vahvuuksiamme ovat monipuoliset kuljetuspalvelut sekä laadukas maa- ja kiviainestuotanto.

Vahvan maarakennusosaamisen ansiosta Läänin Kuljetus on noussut Suomen johtavien yhdyskuntarakentajien joukkoon. Yrittäjyyteen perustuva organisaatiomme tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka toiminnassa näkyvät vahva palveluhalu ja asiakkaan kannalta oikeiden asioiden tekeminen.

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme juuri Sinua!

Maa- ja kiviainesmyynti

Läänin Kuljetus tunnetaan luotettavana maa- ja kiviainesten toimittajana, jolta saat CE-merkityt laatutuotteet kaikkiin tarpeisiisi. CE-merkinnän saanti osoittaa, että Läänin Kuljetuksen kiviainesten tuotannossa ja laadunvalvonnassa on noudatettu asianmukaisia tuotestandardeja ja kiviaines täyttää CE-merkinnässä ilmoitetut tekniset ominaisuudet, esimerkiksi rakeisuuden ja lujuuden suhteen. Asiantuntevat myyjämme opastavat oikean lajikkeen valinnassa ja toimituksemme tapahtuvat nopeasti lähellä sinua sijaitsevilta maanottopaikoilta.

Maa- ja kiviaineskuljetukset

Suuret ja pienet maamassat siirrämme ripeästi paikasta toiseen kalustoomme kuuluvilla kasetti- ja maansiirtoautoilla. Maa- ja kiviaineskuljetusten sekä asfalttikuljetusten lisäksi hoidamme asianmukaisesti ja luotettavasti myös saastuneiden maiden urakoinnin ja poiskuljetukset.

Maarakennus

Ammattitaitoomme ja vahvaan kokemukseemme turvaudutaan esimerkiksi valtateitä (pohja-, korjaus- ja tietoverkkorakentaminen) tai vesijohtoverkkoja rakennettaessa. Edellä mainittujen lisäksi vahvuutemme on suuri ja joustava konekapasiteetti, joka mahdollistaa oikean kaluston toimittamisen jokaiseen työkohteeseen. Toteutamme vaativimmatkin maarakennuskohteet, mutta suoritamme kustannustehokkaasti myös pienet yksityisasiakkaiden pihatyöt tai perusparannuskohteet.

Mullos-verkkokauppa

Läänin Kuljetuksen Mullos-verkkokauppa tarjoaa Turun, Lahden ja Kouvolan alueille mullat, kuorikatteet, hiekat, sorat, sepelit ja roskalavat, kaikki kotiisi toimitettuina. Vaivattomasti yhdestä osoitteesta.

Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku
Läänin Kuljetus Oy Turku, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
Avoinna vielä 3h 17min
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.