murupolku logo/Maahantuonti/Maahantuonti Kuopio/Lääkintäväline Oy

Laitteet, välineet ja tarvikkeet terveydenhuoltosektorille

Lääkintäväline Oy toimittaa kalusteita, laitteita, tarvikkeita ja suunnittelupalveluita terveydenhuoltosektorille valtakunnallisesti. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisesti apteekkien, sairaaloiden, terveyskeskuksien sekä muiden terveydenhuollon kohteiden logistisia ratkaisuja ja kalustuksia: meiltä saat koko projektin toteutuksen yhden katon alta ilman yllättäviä lisäkuluja.

Olemme toimittaneet yli 28 vuoden ajan kalusteita apteekkeihin, sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja moniin muihin terveydenhuollon kohteisiin. Lääkkeiden ja tarvikkeiden, innovatiivinen logistiikka ja kylmäsäilytys sekä lääkkeiden säilytyskalusteet on ominta osaamistamme. Tuotteitamme ovat moninaiset kalusteet, lääkekaapit, lääkejääkaapit ja erilaiset vaunut sekä kärryt. Maahantuomme itse terveydenhuollon kohteissa käytettäviä tuotteita kuten säilytyskoreja ja laatikoita, Huwil-vetolaatikostoja, kuljetuslaatikoita sekä jälleenmyytäviä Solingen – Becker Manicure tuotteita.

Lääkintävälineen tuotteisiin kuuluvat erilaiset apteekki- ja sairaalalogistiikan varastoinnin ja miljöön estetiikan tuotteet kuten säilytysjärjestelmät ja -laatikot, kylmäsäilytys, hyllyt, valaisimet ja tuolit niin työ- kuin asiakaskäyttöön.

Meiltä saatavilla myös apteekkitukkutuotteena Becker Manicure Solingenin laadukkaat manikyyri- ja pedikyyrituotteet. Valikoimassa suuri määrä erilaisia leikkureita, klippereitä, viiloja, pinsettejä ja saksia kaikenlaisiin erikoistarpeisiin tai kosmetiikkaan.

Lääkintäväline Oy, Kuopio
Lääkintäväline Oy, Kuopio
Lääkintäväline Oy, Kuopio
Lääkintäväline Oy, Kuopio
Lääkintäväline Oy, Kuopio
Tuotemerkit
Huwil, Liebherr, Festivo, Kirsch, H+H System, Shoptec

Kokemuksia yrityksestä Lääkintäväline Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.