Eristystyö, telinerakentaminen ja pintakäsittely samassa palvelupaketissa

Kansainvälinen projektipalvelumme vastaa teollisuushankkeiden eristys, teline ja pintakäsittely toimituksista kokonaisvaltaisesti.

Lämpö- ja kylmäeristämisen asiantuntijana vastaamme projektin suunnittelusta, materiaalivalinnoista ja toteutuksesta. Kokonaisvaltainen telinetoimituksemme on nopea ja turvallinen ratkaisu mittavissakin projekteissa. Maalaus ja pintakäsittely palvelumme käsittää kokonaisvaltaiset toimitukset aina materiaali valinnoista, asennuksista loppu tarkastukseen. Kauttamme saatavissa myös Tipcheck lämpöhävikki auditointi palvelua teollisuudelle.

*Lämpö- ja kylmäeristyskohteissa käytössämme ovat kaikki markkinoilla olevat eristysmateriaalit eri käyttölämpötiloihin. *Yli 300 000 m3 laajuinen Allround -telinejärjestelmä on turvallinen ja nopea asentaa. *Rakentamisen aikaisen kuivaketjun varmistamme kattavalla sääsuojakalustollamme. *Maalaus ja pintakäsittely vaativissa ja laaja-alaisissa kohteissa käytämme aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvia materiaaleja sekä vankkaa kokemusta vaativista olosuhteissa kun offshore kohteista Norjassa.

Eristämissämme sekä pintakäsitellyissä putkistoissa, säiliöissä sekä laitteissa virtaa aineita jäätelöstä sulaan teräkseen aina maidosta raakaöljyyn.

Kymsol Oy, Oulu
Kymsol Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kymsol Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.