Eristystyö, telinerakentaminen ja pintakäsittely samassa palvelupaketissa

Kansainvälinen projektipalvelumme vastaa teollisuushankkeiden eristys, teline ja pintakäsittely toimituksista kokonaisvaltaisesti.

Lämpö- ja kylmäeristämisen asiantuntijana vastaamme projektin suunnittelusta, materiaalivalinnoista ja toteutuksesta. Kokonaisvaltainen telinetoimituksemme on nopea ja turvallinen ratkaisu mittavissakin projekteissa. Maalaus ja pintakäsittely palvelumme käsittää kokonaisvaltaiset toimitukset aina materiaali valinnoista, asennuksista loppu tarkastukseen. Kauttamme saatavissa myös Tipcheck lämpöhävikki auditointi palvelua teollisuudelle.

*Lämpö- ja kylmäeristyskohteissa käytössämme ovat kaikki markkinoilla olevat eristysmateriaalit eri käyttölämpötiloihin. *Yli 300 000 m3 laajuinen Allround -telinejärjestelmä on turvallinen ja nopea asentaa. *Rakentamisen aikaisen kuivaketjun varmistamme kattavalla sääsuojakalustollamme. *Maalaus ja pintakäsittely vaativissa ja laaja-alaisissa kohteissa käytämme aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvia materiaaleja sekä vankkaa kokemusta vaativista olosuhteissa kun offshore kohteista Norjassa.

Eristämissämme sekä pintakäsitellyissä putkistoissa, säiliöissä sekä laitteissa virtaa aineita jäätelöstä sulaan teräkseen aina maidosta raakaöljyyn.

Kymsol Oy, Oulu
Kymsol Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
Avoinna vielä 3h 52min
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kymsol Oy

piilota/avaa sisältö
3.5
 / 5
(4)
Kari
15.08.2020
Helppous ja lähipalvelu Palokassa
Yritystä en tunne.

Anne Parantainen
20.02.2020
Nopea asioida
Nopea asiointi ostoksilla käynnin yhteydessä. Edullinen ja laatu sen mukainen.

20.02.2020Kymsol Oy
Iso kiitos arvostelusta ja palautteesta, Anne! Toki harjattomalla pesulla on haasteellista saada kaikki lika irtoamaan jos on oikein pinttynyttä, suosittelemme harjatonta pesua usein toistuvaan pesuun ettei lika kerkeä pinttyä :)

Maija-Leena
20.02.2020
Hyvä!
Hei.kiitos olen tyytyväinen tarjoamaanne palveluun 24 h. Mutta eilen illalla 19.2. Jyväskylän pesuhallin imurin teho olematon,lmeisesti tukossa ettei voinut käyttää ja paperi oli loppunut tiivisteiden kuivaamiseksi. Kiitos muutoin jatkossa myös vakiasiakkaanne. T.maija-leena turpeinen

20.02.2020Kymsol Oy
Hei Maija-Leena! Iso kiitos arvostelusta ja tyhjentävästä palautteesta, pahoittelemme ettei imuri toiminut kunnolla ja paperi oli loppunut. Tutkitaan imuri mahdollisimman pian, isommat paperitelineet on tulossa, jatkossa ei pitäisi paperi päästä loppumaan. // CCW, Mattias Enlund

ILKKA HEIKKINEN
05.08.2019
Laatu on vuosien varrella huonontunut.
Toimivuudessa on ollut yhä enemmän häiriöitä. Viimeksi kone ei lähtenyt käyntiin lainkaan, veloitus kyllä toimi. Viimeaikoina kuivaus vaheessa toinen puoli autosta jää märäksi.

13.08.2019Kymsol Oy
Hei Ilkka! Kiitos arvostelusta ja palautteesta. Tosiaan pesukone on viime aikoina valitettavasti reistaillut aika usein. Pyrimme aina korjaamaan ongelmat mahdollisimman pian ja pitämään pesula kiinni mahdollisimman vähän.