Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti on monipuolinen loma-, vapaa-aika ja kokoushotelli, joka sijaitsee 5 km Kuopion keskustasta etelään, Kallaveden rannalla, Rauhalahden vapaa-ajanalueella.

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa majoitusta kylpylähotellissa, kiven heiton päässä olevissa huoneistohotellissa ja hostellissa. Huoneistohotellissa on 32 neliön sekä 67 neliön huoneistoja, osassa on oma sauna. Hostellissa on 2-3 makuuhuoneen huoneistoja, joissa on keittiö ja suihkullinen WC. Hotellin kylpylässä voi nauttia niin saunoissa kuin porealtaissa, rentoutua vesihieronnoissa ja harrastaa vesijumppaa. Ryhmille on oma tilaussauna kabinetteineen. Hoito-osastolla on tarjolla niin hierontaa, kylpyjä kuin kauneus- ja hiuspalveluja.

Päivittäinen vapaa.-ajanohjelma takaa tekemistä kaikenikäisille aamusta iltaan . Voit kuntoilla kuntosalissa, seinäkiipeillä ja jumpata. Voit vuokrata maastopyörän tai kävelysauvat talvella sukset tai lumikengät sekä osallistua mönkijä tai moottorikelkkasafariin. Liikuntatunteja järjestetään hotellin liikuntasalissa ja omatoimista kuntoilua voi harrastaa kuntosalissa. Hotellin naapurissa on tennishallit, ratsastutallit, keilahalli, minigolf- ja frisbeegolfradat, kesäteatteri sekä laiturit kesäajan säännöllistä laivaliikennettä varten. SeikkailuKuopio ohjelmapalveluyritys palvelee tarjoten moottorikelkka-, mönkijä-, vesijetti-, kanootti- ja moottorivenesafarit, Paint Ball -kisat sekä vuokraa veneet, kanootit ja kajakit.

Rauhalahti on myös täyden palvelun kokoushotelli. Auditoriossa voi kokoustaa maks. 200 henkilöä yhtä aikaa ja pienemmille ryhmille löytyy omat tilat. Myös näyttelyt ja pienimuotoiset messut onnistuvat. Kokousvieraille räätälöimme mielenkiintoiset ja hauskat oheisohjelmat ja ryhmille virkistävät TYKY-päivät.

Herkulliset buffet - ja paistipöydät ja a la Carte -annokset vievät kielen mennessään ja illan kruunaa suositut tanssit. Huippuorkesterit ja erikoisteemat takaavat mukavan menon tanssin ystäville. Keskiviikon naistentanssit ovat jo käsite ja illan huippuesiintyjä houkuttelee tanssikansaa kauempaankin. Ravintolateatteri ja show& dinner ym. ohjelmat hauskuttaa iltaravintolassa syksyisin ja karaoketansseissa kuullaan alueen parhaimpia karaokelaulajia.

Rauhalahden erikoisuus on aito 50-luvun Jätkänkämppä, jossa aina tiistaisin ja kesäaikaan myös perjantaisin vietetään suomalaisia savusauna- ja perinneiltaa hanuristin luodessa tunnelmaa. Nauti herkullinen perinneateria ja sauno maailman suurimmassa saunassa. Muina päivinä Jätkänkämppä on avoinna tilauksesta ryhmille ja se sopii mainiosti myös kokouskäyttöön. Siellä järjestetään paljon pikkujouluja, illanviettoja, saunailtoja, asiakastilaisuuksia ja perhejuhlia kuten häitä ja syntymäpäiviä.

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu