Varaa aika
Varaa aika

Kvik - Tanskalaista muotoilua

Tervetuloa Espooseen uudistettuun myymäläämme, jossa on laajasti esillä Kvikin valikoima tyylikkäinä ja kodikkaina kokonaisuuksina. Innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme haluaa auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Myymälästämme lähtee vuosittain satoja toimituksia ja suosittelijoina on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan myymäläämme!

Valikoimamme

Kvikistä saat kaunista, yksinkertaisen tyylikästä tanskalaista muotoilua edulliseen hintaan. Meidän mielestämme kaikilla on oikeus kauniiseen kotiin, jossa pienet ja suuret yksityiskohdat muodostavat sopusointuisen kokonaisuuden.

Keittiöt

Olemme yli 30 vuoden ajan myyneet tanskalaista muotoilua yllättävän alhaiseen hintaan. Upeita keittiöitä, jotka on kehitetty sen mukaan, miten elämme ja käytämme keittiöitä. Riippumatta siitä, tarvitsetko tilaa kaikelle muutamassa neliömetrissä tai haluat luoda tilavan ruokailu- ja kohtaamispaikan koko perheelle.

Kylpyhuonekalusteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu tyylipuhdasta tanskalaista muotoilua edustavia altaita ja alakaappeja. Kylpyhuonekalusteemme on valmistettu kulutusta kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista.

Vaatekaapit

Anna vaatteillesi ja kengillesi kaunis uusi koti Kvik-vaatekaapissa. Kvikin vaatekaappiratkaisuilla sisustat kotisi huippuluokan tanskalaisella muotoilulla. Vaatekaappimallistomme on suunniteltu sellaiseksi, että voit itse suunnitella huoneen sellaiseksi kuin haluat.

Kodinkoneet

Palvelutaso on huippuluokkaa, kun ostat kodinkoneet Kvikistä. Tunnemme tuotteet läpikotaisin ja autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat kodinkoneet.

Kvik Espoo, Espoo
Kvik Espoo, Espoo
Kvik Espoo, Espoo
Kvik Espoo, Espoo
Kvik Espoo, Espoo
Kvik Espoo, Espoo

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu