Perusteellisesti palveleva autokorjaamo sekä autojen varaosaliike Kouvolassa

Kuusaan Autotarvike Oy on Kouvolan paras autokorjaamo, asiantuntevalla ja hyvällä palvelulla!

Koko henkilökuntamme on koulutettuja automekaanikkoja. Laadun lisäksi myös palvelu on meille tärkeää.

Kuusaan Autotarvikkeessa teemme päivittäin mm. määräaikaishuoltoja, ilmastointihuoltoja, katsastushuoltoja, jakopäätöitä, vikakoodin lukuja ja -purkuja, öljynvaihtoja, ohjauskulmien säätöjä ja mittauksia ym.

Pikahuollossa hoidamme nopeasti mm. lamppujen ja pyyhkijöiden vaihdot, öljynvaihdot ym. aikaa varaamatta. Pikahuolto on avoinna ma-to klo. 9-17, ja pe klo. 8-16.

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri auton huolto- tai korjaustyö, me olemme valmiina paikalla, ja vuosien kokemuksella hommat kuin hommat hoituvat loppuun asti.

Meiltä saat tarvittaessa myös edullisesti sijaisauton huollon ajaksi.

Kuusaan Autotarvike Oy:n oman auton varaosien maahantuonti mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti edulliset ja laadukkaat lopputulemat.

Varaosamyymälämme valikoimista löydät varaosat, autotarvikkeet, työkalut, akut, polttimot, öljyt, lasinpesunesteet ja paljon paljon muuta - kilpailukykyisin hinnoin tietenkin.

Varaosat - lähes kaikkiin automerkkeihin

Autotarvikemyymälästämme saatte autojen varaosat merkistä riippumatta, niin vanhoihin kuin tehdastakuun piirissä oleviin autoihin.

Oma maahantuontimme mahdollistaa varaosille kilpailukykyisen hinnoittelun, joten aina kannattaa poiketa liikkeeseemme.

Varaosamyynnissämme saatte myös palvelua, sekä tarvittaessa lisää asiantuntemusta löytyy korjaamon puolelta jos niikseen tulee.

Autohuoltopäivystys!

Päivystämme autohuolto-asioissa nyt myös perjantai-iltaisin, sekä viikonloppuisin. Päivystysaikana soitattehan päivystysnumeroomme.

Pakettiauton vuokraus - Peräkärryn vuokraus

Vuokraamme hyvin varusteltua pakettiautoa sekä kuomullista peräkärryä. Oletko muuttamassa tai kuskaamassa huonekaluja kesä-asunnolle? Tarvitsetko peräkärryä tavaran tai vaikka moottorikelkan kuljetukseen? Kuusaan Autotarvikkeen vuokrapakulla ja kärryllä ei tarvitse kylällä hävetä. Soita ja kysy lisää!

Kuusaan Autotarvike Oy, Kouvola
Kuusaan Autotarvike Oy, Kouvola
Kuusaan Autotarvike Oy, Kouvola
Tuotemerkit
Seat, Skoda, Audi, KIA, Mercedes Benz, Opel, Ford

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu