murupolku logo/Hammashoito/Hammaslääkäri Vaasa/Kurtenia Hammaslääkärit
Varaa aika
Varaa aika

Kurtenia Hammaslääkärit

Meiltä löydät ammattilaiset perushammashoidon, hammaskirurgian, iensairauksien hoidon ja esteettisen hammashoidon toimenpiteisiin.

Hammastarkastuksen yhteydessä hampaista voidaan ottaa myös digitaaliröntgenkuvia, jotka paljastavat pienimmätkin muutokset, jolloin tarvittaviin hoitotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä ajoissa. Kaikki hoitotoimenpiteet voidaan tehdä myös täysin kivuttomasti paikallispuudutuksessa.

Viikot ja kuukaudet kuluvat nopeasti ja usein hammaslääkäriajan varaaminen unohtuu. Halutessasi me muistutamme sinua kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse, kun on taas aika tulla vastaanotolle. Voit varata ajan myös suoraan internetistä.

Säryt ja akuutit hoidontarpeet hoidamme mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Vastaanotollamme on käytössä uusin teknologia esim. panoraamaröntgenlaite kokoleukakuvauksiin, jolla saadaan samaan kuvaan koko hampaisto leukanivelet mukaan lukien.

Suukirurgiset hoidot pitävät sisällään vaikeat hampaiden poistot, viisaudenhammasleikkaukset ja implanttien eli keinojuurien asennusleikkaukset. Joskus myös pahasti lohjenneen hampaan juuret voidaan joutua poistamaan leikkauksella.

Hammaskirurgiset toimenpiteet tehdään aina paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne kipua. Ennen hammaskirurgisia toimenpiteitä hampaat ja leukaluut tutkitaan tarkasti hoidon kannalta tarpeellisien röntgenkuvien avulla.

Tervetuloa ystävällisten ammattilaisten hoitoon! Tutustu lisää palveluihimme kotisivuillamme!

Yrityksen tarina

Kurtenia Hammaslääkärit on Vaasalainen yksityinen hammaslääkärikeskus. Olemme muuttaneet Kurtenia kiinteistöön vuonna 2011. Meillä on tällä hetkellä noin 10 henkilön suunterveydenhuollon ammattilaisjoukko huolehtimassa Vaasalaisten hampaista. Johtava hammaslääkärimme Liisa Neitiniemi on toiminut hammaslääkärinä vuodesta 1994. Palvelujamme ovat muun muassa: hammasimplantit, juurihoito, hampaiden valkaiseminen ja tietenkin hampaan paikkaus ja hampaan poisto.

Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa
Tuotemerkit
Hampaiden valkaisu, Cerec keraaminen paikka, suuhygienisti, Enlighten, implantti, Whiteness Perfect, Opalescence, huuliherpes, inman aligner, tandläkare, hammaslääkäri

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-15:30
Pe
08:00-15:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-15:30
Ti
08:00-15:30
Ke
08:00-15:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kurtenia Hammaslääkärit

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.