Kuntonäppi Oy
Kuntonäppi Oy
Y-tunnus:
2818015-4

Tervetuloa Kuntonäppiin - Hyvän Olon fysioterpiapalveluihin

" Fysioterapia ja kuntoutuspalvelumme perustuvat yksilölliseen ja asiakkaan tarpeista lähtevään hyvinvointiajatteluun ja vahvaan asiantuntijuuteen".

Kuntonäppi Oy tarjoaa eri ikäisten tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa sekä neurologista fysioterapiaa. Erityisosaamisalueena on lasten- ja nuorten neurologinen terapia (NDT-terapia) sekä lasten sensomotorisen kehityksen arviot. Palveluitamme ovat myös klassinen hieronta ja erikoishieronnat (suklaa- ja hunajahieronta), sekä apuvälinepalvelut ja tuotemyynti (terveystyynyt, tukisukat, pienapuvälineet, harjoitusvälineet). Valmistamme myös yksilöllisiä niveltukia- ja ortooseja. Tarjoamme myös reumafysioterapiaa, geriatrista kuntoutusta, leikkausten jälkeistä fysioterapiaa ja allasterapiaa. Ohjaus ja neuvonta kuuluu tärkeänä osana fysioterapiakokonaisuuksiin.

Palvelemme toimipisteissämme Kinnulassa ja Lestijärvellä sekä teemme koti/koulu/laitoskäyntejä lähikunnissa. Käytössämme on KELA:n suorakorvausjärjestelmä. Kun saavut hoitoon lääkärin lähetteellä niin vähennämme KELA-korvauksen suoraan laskustasi. Hoitoon voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

"Kuntonäpissä saat kokonaisvaltaista fysioterapiaa, ohjausta ja tukea selviytyäksesi arjen haasteista"

Soita ja kysy lisää!

Kuntonäppi Oy, Kinnula
Tuotemerkit
Mediteam