Tervetuloa fysioterapiaan

Fysioterapeutti YAMK Heidi Tiirakarilla on monipuolinen alan kokemus, sekä pitkä fysioterapia-alan koulutus, mikä takaa yksilöllisen ja laadukkaan fysioterapian.
Tarjoan fysioterapia-asiakkaille ajanmukaisia, laadukkaita ja tutkimustietoon pohjautuvia fysioterapiapalveluja. Yrityksen painopistealueet ovat eri ikäisten neurologisten ja vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta tarvitsevien ja tuki- ja liikuntaelinongelmaisten fysioterapiassa sekä ortopedisten leikkausten jälkeisessä fysioterapiassa sisältäen fysioterapeuttisen tutkimisen, toteutuksen ja arvioinnin sekä kotiohjauksen. Teen lähi- ja etäfysioterapiaa asiakkaan toivomuksen mukaan.
Tarjoamme monipuoliset ja laajat fysioterapiapalvelut, Fascia, Manipulaatio, Physio Touch lymfaterapia, allasterapia, akupunktio, kinesioteippaus, Pilates- sekä Spiraalistabilaatio-tunnit.
Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Neurologinen fysioterapia

Erilaisissa neurologisissa sairauksissa tarvitaan fysioterapeutin erityisosaamista. Neurologisesta fysioterapiasta hyötyvät muun muassa MS-tautia sairastavat, aivoverenkierron häiriöistä tai aivoverenvuodosta toipuvat (aivohalvaus ja toispuolihalvaus), erilaisia lihastauteja sairastavat, Parkinsonin tautia sairastavat, CP-vammaiset, kehitysvammaiset sekä tapaturmissa neurologisia oireita saaneet (aivo-, selkäydin- ja hermovammat).
Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan (Bobath- ja Affolter-terapiat). Fysioterapia suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti Kuntokaaressa, asiakkaan kodissa tai muissa liikuntatiloissa. Kuntokaaressa on käytettävissä leveä sähkökäyttöinen mattoblintti, joka helpottaa siirtymisiä sekä mahdollistaa avustetun fysioterapian toteutuksen turvallisesti.

Ortopedinen fysioterapia

Olen erikoistunut ortopediseen fysioterapiaan ja jatkuvalla lisäkoulutuksella olen ylläpitänyt osaamiseni ajanmukaisella tasolla.
Kuntokaaressa on käytössä Physio Touch -laite, jonka avulla leikatun tai vamma-alueen aineenvaihdunta saadaan aktivoitua ja kuten lymfahoidossa imunestekierto kiihtyy vähentäen turvotusta, joka on yleensä suurin este nivelen hyvälle liikkuvuudelle.

Akupunktio

Erilaisia kiputiloja ja lihaskireyksiä voidaan hoitaa vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluvan akupunktion avulla.
Akupunktuuri edistää elimistön aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta sekä lievittää kipua. Hoitoa annetaan yleensä sarjoina ja jatko määräytyy asiakkaan tuntemuksista.

Fysioterapiapalvelut

Fysioterapeutille pääset lähetteellä tai ilman sitä. Lääkärin lähetteellä tullessasi KELA korvaa osan
kustannuksista. Maksusitoumuksella lähettäviä tahoja ovat esimerkiksi KELA:n Vaativa lääkinnällinen kuntoutus, TYKS, Salon aluesairaala sekä vakuutusyhtiöt yhdessä FysiPartnersin kanssa. Yrityksessä on käytössä KELA:n suorakorvausjärjestelmä.
Kuntokaari, Somero
Kuntokaari, Somero
Kuntokaari, Somero
Kuntokaari, Somero
Kuntokaari, Somero
Kuntokaari, Somero
Tuotemerkit
Physio Touch®, Lympha Touch®, Pilates, Spiraali stabilaatio (SPS), Fascia Manipulaatio STECCO®

Kokemuksia yrityksestä Kuntokaari

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.