VAATIVIEN KULJETUSTEN AMMATTILAINEN

Kuljetukset ja muuttopalvelut joka lähtöön

Kuljetuspalvelu Vatiala Oy on Tampereen seudulla jo vuodesta 2004 alkaen toiminut vaativien kuljetusten ammattilainen. Palvelemme Kangasalan toimipisteestämme käsin joustavasti koko Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Yrityksemme perustajina, omistajina ja samalla palvelun suorittajien ydinryhmänä työskentelevät pitkän kokemuksen omaavat rautaiset kuljetusalan ammattilaiset. Toimitilamme sijaitsevat Kangasalan Vatialassa, jossa tarjoamme myös edullista varastotilaa - niin yksityisille kuin yrityksillekin.

KAIKKI KULJETUS- SEKÄ LOGISTIIKKAPALVELUT SAMAN KATON ALTA

Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin kuljetukset yksityisille ja yrityksille. Tarjoamme rautaista osaamista ja luotettavuutta erilaisiin tilanteisiin ja kuljetustehtäviin, kuten mm. yksityishenkilöiden ja yrityksien muuttoihin, painavien esineiden kuljetuksiin, taidekuljetuksiin, pianonkuljetuksiin, flyygelikuljetuksiin, kopiokonekuljetuksiin, kassakaappikuljetuksiin ja haalauksiin Tampereella ja lähikunnissa. Meiltä myös kätevien ja kestävien muuttolaatikoiden vuokraus!

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista muuttopalveluistamme sekä tiedustele myös tavarahotellimme varastointimahdollisuuksista!

VARASTOINTIPALVELUT YRITYKSILLE

Yhteistyökumppanimme Varastopalvelu Vatiala Oy tarjoaa edullista varastotilaa vuokrattavaksi sekä yritysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Kangasalan Vatialassa sijaitsevassa kiinteistössä on erityyppistä varastointitilaa 3500 m2 sisältäen mm. elintarvikehuoneistoksi hyväksyttyä kylmiötilaa n. 300 m2. Räätälöimme tarpeisiinne sopivan ratkaisun toivomustenne mukaan.

Tarjomme kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden joka on muokattavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin:

> vastaanotot varastoon, trukkipurut ym.

> tietokonepohjaisen reaaliaikaisen saldoseurannan raportointeineen

> pakkauksen, keräilyn tai jonkin muun tarvitsemanne palvelun

> lähetyksen varastosta, tarvittavat kuormakirjat ym. dokumentit

> kuljetuspalvelun tai ulkopuolisen kuljetuksen tilauksen

Toimimme useiden eri alojen yrityksien - niin pienien kuin suurienkin - logistiikan ja varastoinnin kumppanina, jossa alihankkijana hoidamme asiakkaidemme kaiken tavaraliikenteen, saldoseurannan, keräilyn, pakkauksen ja tavaran lähetyksen loppuasiakkaalle.

> Eviran OIVA-raportin näet tästä linkistä: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=varastopalvelu&

Katso lisää: www.varastopalveluvatiala.fi

TAVARAHOTELLI YKSITYISILLE

Edullista varastointitilaa vaikkapa vain yhdeksi päiväksi - MYÖS MOOTTORIPYÖRIEN YM. TALVISÄILYTYS!

Tarvitsetko lisää varastotilaa pidemmäksi aikaa tai esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä vain muutamaksi päiväksi?

Tarjoamme yksityistalouksille joustavasti ja edullisesti varastointitilaa tavarahotellissamme Kangasalan Vatialassa, joka sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja lyhyen n. 15 min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Tarjoamme myös pitkäaikaista varastotilaa tarvittaessa useaksi vuodeksi.

Yksityistalouksille luonteenomaisin palvelumme on muuttotapahtumiin ja kuolinpesiin liittyvät varastointipalvelut. Vuokraamme varastotilaa lyhytaikaisesta, aina yhden päivän tarpeesta pidempiaikaiseen, jopa useiden vuosien varastointitarpeeseen.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä tarpeidesi mukainen ja edullinen ratkaisu.

Katso lisää: www.varastopalveluvatiala.fi

Kuljetuspalvelu Vatiala Oy, Kangasala
Kuljetuspalvelu Vatiala Oy, Kangasala
Kuljetuspalvelu Vatiala Oy, Kangasala
Kuljetuspalvelu Vatiala Oy, Kangasala
Kuljetuspalvelu Vatiala Oy, Kangasala

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu