murupolku logo/Kuljetuspalvelut/Kuljetuspalvelu Helsinki/Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy
Y-tunnus:
0217115-3
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Monipuolista kuljetus- ja asennuspalvelua julkiselle sektorille sekä yksyisille asiakkaille

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy on kuljetus- ja muuttopalveluihin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme monipuoliset kuljetus- ja asennuspalvelumme sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Jo 50 vuotta kuljetusalalla takaavat ammattitaidon ja osaamisen. Erityisesti vaativiin erikoiskuljetuksiin kannattaa valita kokenut ammattilainen. Olemme Helsingin KTK:n osakasautoilijoita, joten lisäksi käytettävissämme on laaja verkosto erilaista kalustoa ja logistiikkapalveluita.

Teemme kuljetuksia tilausten mukaan ympäri Suomen, tarvittaessa myös ulkomaille. Toimitamme perille raskaat ja hankalat tavarat huolella ja ammattitaidolla. Tarvittaessa suojaamme kalusteet ja lattiat. Erikoisalaamme ovat kassakaappi-, kone- ja elektroniikkakuljetukset. Tarjoamme ilmaisen työsuorituksen arvioinnin paikan päällä, ja suunnittelemme vaativat kuljetukset yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset kalusteiden asennustyöt. Autoissamme on täysilmajousitukset ja lämmitettävät kontit. Rappukuljetuksissa meillä on käytettävissämme porraskiipijöitä. Suoritamme myös jalka- ja 20'' konttikuljetuksia.

Kalusto:

- kontin tilavuudet 15 - 47 m3

- täysilmajousitus

- lämmitys tavaratilassa

- kokosivuaukeava kylki

- perälaitanostin 3000 kg

- pienkuorma-autossa nouseva-laskeva katto 2,40 - 3,05 m.

Erikoistuminen

Erikoisvarusteet kassakaappi- ja konekuljetuksiin. Olemme erikoistuneet myös yritysmuuttoihin sekä thermo-, kontti- ja kappaletavarakuljetuksiin.

Kassakaappien kuljetukset, siirrot, asennukset ja hävitykseen viennit

Suoritamme kaiken tyyppisiä kassa- ja paloturvakaappien kuljetukseen liittyviä töitä. Porraskuljetuksetkaan eivät ole ongelma – käytössämme on erilaisia porrasaskelmakuljetuksiin tarkoitettuja apuvälineitä aina porraskärryistä kiipijärobotteihin. Kassakaappien kuljetuksiin sisältyy aina kaappien tasapainotus ja asiakkaan niin halutessa, lattiaan pulttaus.

Porraskiipijäsiirrot

Porraskuljetusta vaativissa tehtävissä voimme käyttää myös kiipijöitämme, joilla on kyky kuljettaa max. 1000 kg painoisia tavaroita portaikoissa.

IT-laitekaappi- ja elektroniikkakuljetukset

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy:llä on vuosikymmenten kokemus IT-laitekaappien kuljetuksista. Kaikissa kuorma-autoissamme on lämmitettävät kontit, joten pystymme tarvittaessa pitämään herkän elektroniikkakuorman huoneenlämpöisenä myös pakkaskeleillä.

20´ merikontti- ja jalkakonttikuljetukset

Pystymme kuljettamaan myös 20´ merikontteja ja 7,7 m jalkakontteja. Hoidamme mielellämme myös kontin purkamisen asiakkaan tiloihin, tavaroiden aukipakkauksen ja roskien poisviennin yhteistyössä Helsingin KTK:n ammattitaitoisen muuttotiimin kanssa.

Messukuljetukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset messukuljetukset ja tavaroiden poishaut. Tarvittaessa avustamme messuosaston pystytyksessä ja purkamisessa.

Yritysmuutot

Suoritamme myös yritysten muuttoja yhteistyössä Helsingin KTK:n kanssa. Meidän kauttamme onnistuu myös muutto- ja ATK-laatikoiden vuokraus.

Konekuljetukset

Suoritamme myös raskaiden koneiden kuljetuksia, paikoilleen haalauksia ja romutukseen vientejä. Tällaisia koneita ovat esimerkiksi hissimoottorit, lämmityskattilat, kopiokoneet, keramiikkauunit ja suuret laboratoriolaitteet.

Erilaiset kalusteiden purkutyöt ja kuljetukset kierrätykseen

Vanhojen toimistokalusteiden purkaminen asiakkaan toimitiloista ja niiden kuljetus kierrätykseen.

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki
Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy, Helsinki