murupolku logo/Kuljetuspalvelut/Kuljetusliike Turku/Kuljetus Toni Reponen Tmi

Palveleva muuttofirma Turusta

Muuttopalvelut kilpailukykyiseen hintaan tekee nyt Kuljetus Toni Reponen Tmi, juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä Turku-Kaarina-Raisio alueelta ja siitä ympäri Suomen.

Asiakkaidemme mukaan olemme ripeitä ja palvelualttiita, ja hinnatkin on kohdillaan, joten kysy sinäkin tarjous ja näe tämä omin silmin! Palvelemme sopimuksen mukaan, niin arkena kuin sunnuntainakin, sekä ilta-aikoja kaihtamatta. Meiltä saat myös muuttolaatikot.

Soita ja kysy lisää!

Kuljetuspalvelut

Ripeä kuljetuspalvelumme ottaa toimeksiantoja niin yksityisiltä kuin yritysasiakkailtakin. Kuljetamme mm. huonekaluja osoitteesta toiseen, vaikka mökiltä kotiin tai päinvastoin. Toimitamme vanhat kodinkoneet kaatopaikalle ja tuomme ostoksenne paikallisista liikkeistä kotiinne. Ei sellaista kuljettettavaa etteikö meiltä voi kysyä kuljetammeko. Kuljetamme kyllä.

Yritysmuutot

Suoritamme yritysmuutot sovitusti aikataulua noudattaen. Meiltä saat ammattitaitoiset henkilöt käyttöösi muutosta aina valmiiseen toimitilaan saakka. Kauttamme saat myös kalusteiden kasaamisen aina asennukseen asti. Soita ja kysy tarjous!

Hinnat

Hinnat alkaen 69€

Kuljetus Toni Reponen Tmi, Turku
Kuljetus Toni Reponen Tmi, Turku
Kuljetus Toni Reponen Tmi, Turku
Kuljetus Toni Reponen Tmi, Turku
Kuljetus Toni Reponen Tmi, Turku

Kokemuksia yrityksestä Kuljetus Toni Reponen Tmi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.