VAATIVIEN TYÖKOHTEIDEN TOTEUTUS ERITYISOSAAMISENA

Kuljetus Nupponen Oy on vuonna 1988 perustettu sipoolainen kuljetusalan yritys. Olemme vaativien työkohteiden toteuttaja. Erityisosaamistamme on ahtaiden tilojen nosturi- ja vaihtolavapalvelut ja palvelemme koko pääkaupunkiseudulla!

Meiltä mm.

Vaativat työkohteet

Pienet ja ahtaat kuljetustilat

Kuljetuspalvelut rakennuksille ja saneerauskohteille

Haastavien kohteiden vaihtolava- ja nosturiautopalvelu

Moderni kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta

Olemme jo vuosia kiinnittäneet erityistä huomiota kaluston valintaan. Kalusto on mitoitettu siten, että autot ja nosturit mahtuvat toimimaan myös Helsingin ydinkeskustan saneerauskohteissa. Moderni ja sopiva kuljetuskalusto on yksi osa toimivaa palvelua, toinen on ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, joka hoitaa kaluston tehokkaan ja turvallisen käsittelyn. Tuotamme palveluita pääsääntöisesti rakennuksille, omakotityömaille ja saneeraustyömaille sekä vaihtolava- ja nosturiautopalveluja haastaviin kohteisiin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Luotettava yhteistyökumppani

Yrityksellämme on varman, nopean ja joustavan toimittajan maine. Erityisesti haluamme olla tunnettu luotettavana yhteistyökumppanina. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat paras todistuksemme asiakaspalvelumme laadusta ja luottamuksesta asiakkaidemme taholta.

Toiminta-alueena koko Etelä-Suomi!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Kuljetus Nupponen Oy, Sipoo
Kuljetus Nupponen Oy, Sipoo
Kuljetus Nupponen Oy, Sipoo