Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy - Laadukkaat kuljetukset Suomessa ja Euroopassa

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy on lämpösäädeltyihin kuljetuksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa myös muutto- ja varastointipalveluja. Vuonna 1961 perustettu yritys on laajentanut osaamistaan ja kalustoaan viidenkymmenen vuoden ajan. Viimeisten 25 vuoden ajan kuljetuksia on tehty myös muualla Euroopassa. Kuljetus ja muutto O. Jylhä työllistää 95 motivoitunutta kuljetusalan ammattilaista ja kalustoon kuuluu noin 90 erilaista kuljetusyksikköä. Hoidamme kuljetukset pääosin omalla kalustolla. Ammattikuskimme tuntevat vaativienkin kuljetusten vaatimukset ja hoitavat kuljetukset luotettavasti ja aina aikataulussa.Tutustu esitteeseemme!

Kuljetuksien erikoisosaamisemme:

Erikoisosaamistamme on puutarha-alan tuotteiden, elintarvikkeiden sekä teollisuuden aikataulutettujen ja lämpösäädeltyjen lähetysten kuljettaminen. Meillä on kattava reittiverkosto ja päivittäistä liikennöintiä Hollantiin, Belgiaan, Saksaan ja Tanskaan.

Käytössämme on Airocide-ilmanpuhdistus, jolla varmistetaan herkille tuotteille parhaat mahdolliset olosuhteet ja puhdas ilma koko kuljetuksen ajaksi.

Muuttopalvelut:

Kuljetus ja muutto O.Jylhä Oy on tehnyt muuttoja Keski-Suomessa ja Jyväskylästä eri puolelle Suomea jo 50 vuoden ajan.

Teemme muuttopäivästäsi sujuvan ja vaivattoman!

Me tarjoamme kaiken tarpeellisen onnistuneeseen muuttoon: kokeneet muuttomiehet, oikeat työvälineet niin esineiden- ja tilojen suojaamiseen kuin myös kuljetukseen. Meiltä onnistuu myös vaativien erikoisesineiden muutto, kuten pianojen ja flyygeleiden siirto.

Teemme muuttoja aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen -muuttoihin. Tehdään yhdessä teille räätälöity muutto.

Muuttopalveluihimme kuuluvat mm.

-  Muuttolaatikoiden vuokraaminen

- Tarvittaessa koti-irtaimiston suojaaminen ja pakkaaminen kuljetusta    varten

- Tavaroiden varastointi lämpimässä ja kuivassa varastossa

- Tarpeettomien tavaroiden ja huonekalujen kuljettaminen kierrätykseen tai kaatopaikalle

- Piano- ja flyygelikuljetukset sekä taidekuljetukset

- Nosturiauto ja pyöräkuormaaja

Jotta muuttopalvelu sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä jos saamme muuttokohteesta mahdollisimman paljon tietoa etukäteen. Tietojen antaminen onnistuu helposti muuttotarjouslomakkeella, johon vastaamme mahdollisimman pian.

Tutustu nettisivuiltamme lisää ja pyydä muuttotarjous!

Yritysmuutot:

Säästä yrityksesi resursseja antamalla muuttonne ammattilaisten hoidettavaksi!

Sinun ei tarvitse käyttää työntekijöiden työaikaa muuttoonne, vaan anna se ammattilaisten hoidettavaksi! Olemme tehneet muuttoja jo liki 60 vuoden kokemuksella, joten tiedämme kaiken mitä muuttamiseen liittyy. Erilaiset toimisto- ja arkistomuutot ovat meille arkipäivää. Ammattitaidollamme pystymme tekemään muuttonne sujuvasti ja kustannustehokkaasti, aiheuttamatta vaivaa yhtään sen enempää, sillä välin kun työntekijät keskittyvät normaaliin työhönsä.

Me tarjoamme sinulle ammattitaitoisen muuttosuunnitelman, kokeneet muuttomiehet, oikeat työvälineet niin esineiden- ja tilojen suojaamiseen kuin myös kuljetukseen. Meiltä onnistuu myös vaativien erikoisesineiden muutto, kuten painavien kassakaappien ja tietosuojaa vaativien tavaroiden siirto. Meillä on myös ATK-kaapit tietokoneiden, näyttöjen ym. arkojen laitteiden siirtoon.

Me hoidamme halutessanne muuttonne kerralla kuntoon: kasaamme kalusteet, viemme ylimääräiset tavarat kierrätykseen, varastoimme ja teemme yhteistyökumppanimme kautta siivouksia.

Teemme muuttoja räätälöidysti aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen -muuttoihin.

Tilaa maksuton suunnitteluaika tai kysy lisää muuttokoordinaattoreilta:

Eino Puranen

+358 44 769 5555 eino.puranen

Tutustu lisää nettisivuiltamme www.transport-jylha.fi

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy, Jyväskylä

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.