murupolku logo/Kukkakauppa/Kukkakauppa Lapinlahti/Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky
Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky, Lapinlahti
Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky, Lapinlahti
Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky
Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Mikko Kinnunen Ky
Y-tunnus:
0523663-7

Palvelemme Teitä ammattitaidolla elämänne eri tilanteissa. Tarjoamme täyden palvelun kukka- ja hautauspalvelua Lapinlahdella, Varpaisjärvellä ja lähialueilla.

Käytettävissänne on myös pitopalvelu ja juhlahuoneisto kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Toimitamme kukkatervehdykset Lapinlahden alueelle ja DataFloran välityksellä koko Suomeen ja ympäri maailmaa. Hautauspalveluja tarjoamme sekä Lapinlahden että Varpaisjärven toimipisteistä.

Ota yhteyttä ja tervetuloa liikkeeseemme!

Juhlahuoneisto

120-paikkaisella juhlahuoneistollamme voidaan viettää juhlia, muistotilaisuuksia, kokouksia ja yrityskoulutuksia. Somistamme tarvittaessa juhlahuoneistomme teille sopivaksi.

Kylmäkonein ilmastoidulla salillamme on A-oikeudet ja audiovisuaaliset laitteet käytössänne. Liikkeellämme on suuntaa antavia ruokalistaehdotelmia, joista voimme muokata Teille mieluisen.

Pitopalvelu

Järjestämme tilaisuuksia ja juhlia asiakkaan haluamissa paikkoissa. Toimimme täyden palvelun pitopalveluna: hoidamme juhlien järjestämisen suunnittelusta tilojen loppusiivoukseen.

Olivatpa juhlanne ristiäiset, häät, kokoukset, pikkujoulut, sukujuhlat tai muistotilaisuus, henkilökuntamme auttaa ja opastaa juhlien suunnittelussa.

Kotileivonta

Leivomme tilauksesta kotileivonnaisia käyttäen mahdollisimman vähän teollisia raaka-aineita. Valmistamme täytekakut, voileipäkakut, piirakat, kahvikakut ja muut leivonnaiset.

Tilausruokapalvelu huolehtii tarjoiluista, olipa kyse yhden hengen tai suuren porukan kestitsemisestä. Hoidamme myös maastoruokailut - ideoi oma tilaisuutesi!

Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky, Lapinlahti
Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen ky, Lapinlahti
Tuotemerkit
SHT-Tukku Oy, Kaavin Kivi Oy

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
09:00-13:00
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.