Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry
Y-tunnus:
0206698-6

Hoivaa ja huolenpitoa Kouvolassa

Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry:llä on pitkät perinteet kouvolalaisille ikäihmisille suunnattujen palveluiden tarjoajana. Vuokraamme vanhuksille palveluasuntoja Käpylän palvelukeskuksessa ja vuokra-asuntoja Torikatu 4:ssä ja Marjola-talossa aivan Kouvolan keskustassa. Lisäksi tuotamme ateriapalveluita sekä hoiva- ja tukipalveluita asukkaan palvelutarpeesta riippuen. Meillä on ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut henkilökunta, jolla on pitkä kokemus vanhuspalveluiden tuottamisesta. Palvelut toteutetaan asiakaslähtöisesti ja asiakkaan elämänkokemusta ja itsenäisyyttä kunnioittaen.

Torikatu 4:n vuokra-asunnot

Torikatu 4:ssä sijaitsevat vuokra-asunnot ovat keskeisellä paikalla Kouvolan ydinkeskustassa Hansakeskuksen ja torin sykkeessä. Torikatu 4:ssä on 18 asuntoa, joita vuokraamme kouvolalaisille ikäihmisille. Asunnot ovat kooltaan 23-44 neliömetriä. Asuntojen vuokraustoiminnan lisäksi tuotamme siivous- ja pyykkipalveluita niitä haluaville asiakkaillemme. Asuntojen hakulomakkeita saa kotisivuiltamme www.kapylanpalvelukeskus.fi.

Käpylän Palvelukeskus

Käpylän Palvelukeskus on valmistunut vuonna 1999 ja siellä on 72 tavallista palveluasuntoa, joiden koko vaihtelee 27-54 neliömetrin välillä. Asunnoista 19 on kookkaampia ns. pariskunta-asuntoja. Jokaisessa huoneistossa on tupakeittiö sekä tilava ja turvallinen tukikaiteilla varustettu pesutila. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet tai aidattu pieni piha-alue. Kaikkiin tiloihin pääsee hissillä. Haku tavalliseen palveluasumiseen tapahtuu hakemuslomakkeella, joka löytyy kotisivuiltamme www.kapylanpalvelukeskus.fi Käpylän palvelukeskuksessa on myös oma ruokapalvelu, joka tarjoaa monipuolisia ateriapalveluja palvelukeskuksen asukkaiden lisäksi myös ulkopuolisille.

Dementiakoti Sinisiipi

Dementiakoti Sinisiipi sijaitsee Käpylän Palvelukeskuksessa ja se on kodikas tehostetun palveluasumisen yksikkö muistisairaille vanhuksille. Se tarjoaa turvallista ja yksilöllistä hoivaa ympäri vuorokauden.

Sinisiivessä on 12 tilavaa asuntoa, joissa jokaisessa on omat wc- ja pesutilat. Asunnoissa on valmiina hoitosänky ja muuten ne kalustetaan kodikkaiksi asukkaiden omilla tavaroilla. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat kaikkien yhteisessä käytössä. Haku tehostettuun asumispalveluun tapahtuu Kouvolan kaupungin asumispalveluohjauksen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä meihin.

Marjola-talon vuokra-asunnot

Savonkatu 29:ssä sijaitsevassa Marjola-talossa on 11 vuokrattavaa asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 44-56 neliömetriä ja vuokraamme niitä pääasiassa kouvolalaisille ikäihmisille. Asuntojen hakulomakkeita saa kotisivuiltamme www.kapylanpalvelukeskus.fi

Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola
Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus, Kouvola

Kokemuksia yrityksestä Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry / Käpylän palvelukeskus

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.