Tuulilasit taidolla

Kouvolan autolasi Oy on tuulilaseihin erikoistunut autolasiliike, joka palvelee asiakkaitaan kattavasti 15 vuoden kokemuksella Kouvolan alueella ja sen ympäristössä. Palvelumme kattavat tuulilasien korjaukset ja paikkaukset, raskaan kaluston tuulilasin vaihdot, auton peilien korjaukset, työkoneiden lasien korjaukset, tuulilasien turvaurien hionnat, tuulilasin kuntotestaukset, kiveniskeymien korjaukset, autolasien tummennukset, sekä turvaurat.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1996. Sijaitsemme Kouvolan teollisuusalueella, lähellä Kouvolan Prismaa autoliikkeiden keskittymässä. Yrityksen työntekijöillä on alalta jo 25 vuoden kokemus, joka takaa sen että saat aina ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua.

Kuulumme sertifioituun valtakunnalliseen Pilkington Autoglass Service asennusliikeketjuun, joka takaa erityisen laadukkaat lasiratkaisut vaativiinkin tarpeisiin. Kaikki tuulilasit korjaamme ja asennamme ammattilaisen varmalla taidolla ja kokemuksella.

Toiminnassamme pyrimme laadukkaaseen ja ensiluokkaiseen työhön ja annamme laseille, sekä asennuksille vuoden takuun. Pidämme myös huolen siitä, että henkilökunnallamme on alan viimeisin tietotaito sekä laadukkaat laitteet asiakaskuntamme palvelemiseen.

Kun tarvitset tuulilasit, niihin liittyvät huollot ja korjaukset alan käytetyltä ammattilaiselta, ota meihin yhteyttä. Olemme alamme käytetty autolasiliike, jolta saat kaikki tarvitsemasi palvelut!

Kouvolan Autolasi Oy, Kouvola

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.