Pikaista apua tienpäällä

Jättikö auto tielle? Ei hätää, sillä Kotkan Hinauspalvelu auttaa. Hoidamme hinaukset nopeasti ja ammattitaitoisesti kellonaikoihin katsomatta. Voit soittaa meille 24 h ja tulemme välittömästi apuun. Toimialueeseemme kuuluvat Kotka, Hamina, Virolahti, Pyhtää, Loviisa ja Miehikkälä.

Auton oven avaus

Avaamme auton ovet turvallisesti ilman lisävahinkoja. Meillä on auton oven avaukseen tarkoitetut erikoistyökalut, joilla saamme lähes lukon kuin lukon auki vaivattomasti. Lukon aukaisu kannattaa teettää ammattilaisella, sillä auton ikkunoiden rikkominen tulee yleensä huomattavasti kalliimmaksi.

Akkupalvelu

Sanoiko auton akku sopimuksensa irti? Kotkan Hinauspalvelun akkupalvelu tuo nopeasti apuvirtaa tai vaihtaa vanhan akun uuteen. Liikkuva akkupalvelumme päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä.

Romuautojen nouto

Voimme noutaa romuautot joko omalta pihaltasi tai suoraan vahinkopaikalta. Kolaroitu tai rikkoutunut auto kannattaa toimittaa saman tien kierrätykseen. Saat meiltä romutustodistuksen, joka on ainoa tapa poistaa auto lopullisesti rekisteristä.

Kotkan hinauspalvelu, Kotka
Kotkan hinauspalvelu, Kotka
Kotkan hinauspalvelu, Kotka

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu