Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Eloisan Palvelun Perheyritys Koti Puhtaaksi Oy

Olemme pirkanmaalainen perheyritys, Koti Puhtaaksi, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Toimimme Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Kaiken takana on ydintiimi viisi siivoavaa sisarusta: Saana, Saila, Soili, Selina ja Silja Tyni.

Meidät on palkittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan 9. parhaaksi työpaikaksi. Samalla olemme Euroopan paras siivousalan työpaikka.

Katso Youtube-kanavaltamme YLE:n haastattelu meistä.

You can also find information about us in English on our website!

Yrityksen tarina

Usein minulta on kysytty, mikä sai meidät lähtemään yrittäjiksi ja tälle alalle.

Olimme mieheni kanssa pääkaupunkiseudulla erään imurimerkin myyntiedustajia. Meiltä kysyttiin jatkuvasti suositusta hyvästä siivouspalveluyrityksestä, puhuimmehan kodin siivousasioista, muttemme valitettavasti tienneet hyvää toimijaa. Kuulimme lukuisia tarinoita ikävästi päättyneistä palvelusuhteista ja ihmettelimme, miten hyvin toimivia ja laatua tuottavia toimijoita ei vain ole. Hyvän palvelun tarvitsijoita kyllä oli vaikka muille jakaa.

Näiden hämmästelyjen keskellä asiakkaat pyysivät lukuisia kertoja, josko voisin ottaa perheen siivousvastuun kalenteriini - olivathan he ihastuneet edustamaani laitteeseen eivätkä voineet enää ajatella kotiansa siivottavankaan muulla.

Lupasin kolmelle kodille säännölliset siivouskäynnit ja pian huomasin kalenterini täyttyneen näiden kolmen asiakkaani kummeista, kaimoista, naapureista ja työtovereista.

Havahduin myyväni ei-oota kalenterin ollessa tupaten täynnä, jolloin päädyin ottamaan ensimmäisen työntekijän, joka oli siskoni Soili Tyni.

Halusin jo silloin näyttää, että tällä haastavalla alalla voi hoitaa asiat hyvin ja menestyä. Tälle tielle ollaan jääty, ja näyttämisen halun nälkä ei ole tyrehtynyt tähänkään päivään mennessä. Alkuaikojen yksintyöskentelystä toimintamme on kasvanut kovan työn tuloksena nykypäivän kuusikymmenhenkiseksi vakavaraiseksi yritykseksi.

Rehellisyys, kotimaisuus ja palveluasenne ovat olleet aina ja tulevat olemaan jatkossakin yrityksemme vahvat arvot. On kunnia-asiamme toimia selkärankaisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Tervetuloa osaksi toimivaa ja lämminhenkistä yritystämme!

Lämpimin yhteistyöterveisin

Saana Tyni

Yrityksen perustaja, omistaja, toimitusjohtaja ja siistijä

Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Omasiistijä, Raikas, Koti Puhtaaksi

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Koti Puhtaaksi Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.