Teen hoitoja yksityishenkilöille, mutta myös yritykset voivat tilata minun palveluni itselleen.

Trager :

On yhdysvaltalaisen lääkärin Milton Tragerin (1908-1997) kehittämä hoitomuoto. Hoito kohdentuu kehon hermostoon. Parasympaattiseen- ja sympaattiseen hermostoon. Trager on fyysis-psyykkinen hoito. Kun keho vapautuu niin mieli vapautuu. Hoito tehdään hoitopöydällä. Kehoa kevyesti tuudittaen, venyttäen, antaen omaa painoa, myötäillen kehon omia liikeratoja. Hoito on kivuton, mutta tehokas poistamaan jännityksiä, kipuja, levottomuutta ja spastisuutta.

Bemer:

On verisuoniterapia. Bemer-signaali on patentoitu. Se tukee ja täydentää kliinisiä hoitomuotoja sekä auttaa ylläpitämään ja kohentamaan terveyttä. Bemerin vaikutukset ovat tieteellisesti todistettu. Käytän Bemeriä muiden hoitojen yhteydessä ja erikseen. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu sen vaikuttavan mikroverenkiertoon, immuunijärjestelmään, proteiinibiosynteesiin, vegetatiiviseen hermostoon, veren happipitoisuuteen.

Ota yhteyttä laittamalla tekstiviesti numerooni, vastailen heti kun hoidoltani ehdin. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä soittamalla. Lämpimästi tervetuloa!

Koskela Eeva Tmi Porvoo, Porvoo
Koskela Eeva Tmi Porvoo, Porvoo
Koskela Eeva Tmi Porvoo, Porvoo
Koskela Eeva Tmi Porvoo, Porvoo
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.