Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Korkia - Kestävää kasvua, teko kerrallaan.

Olemme kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys. Rakennamme kestävää kasvua tutkimalla jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja luomalla tarvittaessa niitä itse.

Maailma on täynnä mahdollisuuksia, mutta niiden tunnistaminen on vaikeaa, varsinkin toistuvasti. Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla sijoittamisen, yritysten kehittämisen ja rahoittamisen. Nautimme ongelmanratkaisusta ja siitä, että voimme osaamisellamme mahdollistaa asiakkaillemme menestyksekkään tulevaisuuden ja samalla ratkaista yhteiskunnalle merkittäviä kestävän kehityksen ongelmia. Tarjoamiemme palvelujen suora seuraus on yhteiskunnan kestävän kehityksen edistäminen.

Me olemme joukko asiantuntijoita - yrittäjiä, konsultteja, sijoittajia ja pankkiireita, mutta ennen kaikkea tekijöitä. Tarjoamme yksityisille- ja instituutiosijoittajille laajan valikoiman palveluita täyden valtakirjan varainhoidosta kasvuyhtiösijoituksiin. Tarjoamme yrityksille rahoitusta, mutta tarvittaessa autamme kasvun vauhdittamisessa myös muin keinoin hyödyntäen osaamistamme ja kansainvälisiä verkostojamme. Lähestymistapamme liikkeenjohdon konsultoinnissa perustuu tekoihin, ei puheisiin. Teorian sijaan tarjoamme toimintaa, uusia kilpailuetuja, voittoa ja kasvua.

Lue meidän onnistumisista ja referensseistä verkkosivuiltamme.

Korkia Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu