Köresaar Kiinteistöt Oy, Helsinki
Köresaar Kiinteistöt Oy, Helsinki
Köresaar Kiinteistöt Oy
Köresaar Kiinteistöt Oy
Y-tunnus:
2760366-1

Toimivat ja laadukkaat toimisto-, varasto- ja toimitilat Helsingistä

Köresaar Kiinteistöt Oy on helsinkiläinen toimitilojen, tuotantotilojen ja varastotilojen vuokraukseen erikoistunut yritys. Yhtiömme jatkaa vuonna 1938 perustetun perinteikkään perheyhtiön toimintaa. Köresaar Kiinteistöt Oy toimi LVI-tuotteiden agentuuri-, maahantuonti- ja tukkumyyntitoiminnassa vuoteen 1998 saakka, mistä alkaen se on keskittynyt monipuoliseen kiinteistövuokraustoimintaan. Yhtiössä toteutettiin kokonaisjakautuminen vuonna 2016, minkä seurauksena Y-tunnuksemme vaihtui. Jakautumisen jälkeen toimintamme on jatkunut entisellään ja on keskittynyt Helsingin Roihupellossa sijaitsevalle teollisuusalueelle, missä omistamamme kiinteistöt sijaitsevat.

Olemme asiakkaillemme luotettava, arvostettu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tarjoamme toimivat ja laadukkaat toimitilat asiakkaan tarpeet huomioiden.

Köresaar Kiinteistöt Oy vuokraa toimitiloja, tuotantotiloja, varastotiloja, toimistotiloja ja toimistohuoneita sekä työsuhdeasuntoja. Ota yhteyttä tai tutustu kotisivuillamme vapaina oleviin tai vapautuviin tiloihin.

Köresaar Kiinteistöt Oy, Helsinki