Koonono matkoja asiantuntemuksella ja antaumuksella mm. Namibiaan, Botswanaan, Etelä-Afrikkaan, Zimbabween ja Mosambikiin

opastettuja kierto/valmismatkoja (katso Matkat)

räätälöityjä matkoja ryhmille, kouluille, seurakunnille, järjestöille jne

tukea omatoimi- ja liikematkailijoille

lentolippuja eteläiseen Afrikkaan ja muualle

autonvuokrausta

golfmatkoja ja muita teemamatkoja

Koonono on wamboa ja tarkoittaa loppuun saakka, perille asti, koko maailmaan, maan ääriin. Tämä koskee sekä matkan päämäärää että valmistelujen ja toteutuksen perusteellisuutta. Olemme asuneet Namibiassa pitkään nyt Suomessa ja tunnemme hyvin myös muut Kalaharin alueen maat. Suuren osan palveluista ostamme luonnollisestikin paikallisilta yrityksiltä. Osa tuotosta käytetään avustuksina paikallisille koulutus- ja kehityshankkeille.

Suomessa olemme rekisteröityneet nimellä Koonono Matkat Oy (aikaisemmin Kalahari Consultants/Olle Eriksson). Olemme Suomen matkatoimistojen Liiton jäsen ja Kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä. Matkatoimistomme perustettiin vuonna 2005 ja olemme sen jälkeen vieneet tai lähettäneet n. 2200 suomalaista Afrikkaan. Kaikki ovat palanneet kotiin haltioituneina.

Olemme (ainoa suomalainen matkatoimisto) myös rekisteröityneet nimellä Koonono Tours cc Namibian kaupparekisteriin sekä Namibia Tourism Boardiin. Sekä Ollella että Stefanilla on namibialainen bussikortti ja ammattiajolupa.

Järjestämme myös namibialaisille matkoja Suomeen, hoidamme mm. viisumit, vakuutukset ja lennot.

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu