Graafisen alan ja teollisuuden muuttoja, kuljetuksia ja varastointipalveluja

Trukkipalvelut

Suoritamme trukkipalveluita Etelä-Suomen alueella, sekä tarvittaessa koko Suomessa. Rekkojen purkaukset ja lastaukset. Suoritamme tarvittaessa kuormien tukemisen ja sidonnan. Trukkiemme nostokyky on 1,5-7,5 tonnia. Varastolla 15 tonnia. Toimitamme trukit omalla kalustolla asiakkaalle.

Muuttopalvelut

Teemme graafisen alan ja teollisuuden muuttoja. Tunnemme graafisen alan painokoneet ja rotaatiokoneet sekä niihin liittyvät laitteet. Tunnetuimmat maahantuojat käyttävät palveluitamme. Metallityöstökoneet ovat tuttuja siirrettäviä, olemme muuttaneet kaikkea sorveista ja epäkeskoprässeistä useisiin konepajoihin. Lisäksi olemme siirtäneet kaikkea autonpesukoneista muoviprässeihin.

Kuljetuspalvelut

Olemme erikoistuneet tehdaspakkaamattomien koneiden kuljetuksiin. Kuljetamme lisäksi vaihtolavayhdistelmällä traktoreita, kiinteistöhoitokoneita ja trukkeja.

Toiminta-alueena on koko Suomi. Lisäksi pystymme hoitamaan kuljetukset Eurooppaan ja Itä-Euroopan maihin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Varastointipalvelut

Olemme erikoistuneet erilaisten koneiden ja laitteiden pitkä- tai lyhytaikaisiin varastointeihin. Suoritamme lisäksi kuljetuspakkauksia: koneiden suojarasvaukset, lastaukset rekkoihin ja kontteihin sekä kuormien sidonnat ja tuennat.

Tuotteet/Palvelut

Trukkipalvelut

Graafisen alan sekä teollisuuden muuttopalvelut

Kuljetuspalvelut

Varastopalvelut

Konemuutto Oy, Helsinki