Herkulliset konditoriatuotteet Hämeenlinnasta - Kahvila-konditoria-

Konditoria R. Kokko on kahvila-konditoria joka palvelee asiakkaitaan Hämeenlinnan Tiiriön Citymarketin tiloissa. Aamut kahvilassamme aloitamme puuroaamiaisella.

Liikkeestämme saatte joka päivä mm. ihanat tuoreet vastapaistetut leivät, leivonnaiset, pullat, suolaiset piiraat ja täytekakut, joko paikan päällä kahvikupposen ääressä nautittuna tai kotiin mukaan otettavana. Valmistamme konditoriatuotteita myös tilauksestanne toiveidenne mukaan. Täytekakuissa ja hääkakuissa valinnanvapaus on asiakkaallamme. Teemme juuri sellaisen kakun kuin itse toivotte. Palveluihimme kuuluu myös leipomotuotteiden "pitopalvelu". Jos olette suunnittelemassa yritystilaisuutta, syntymäpäiviä, häitä tai vaikkapa muistotilaisuutta, meiltä voitte tilata kaikki kahvitarjottavat aamiaissämpylöistä iltakahvin leivoksiin.

Erikoisuuksiamme ovat mm. sibeliuskakku, ekonomikakku ja näitä vastaavat leivokset. Valikoimistamme löytyy myös maankuulu Billnäsin Ruukin Ellen Svinhufvud -kakku.

Konditoria R. Kokko on perheyritys, jonka pääkondiittori Risto Kokko loihtii maistuvat herkut yhdessä kondiittorimestari Lasse Lagstedin sekä lastensa Katariinan, Kaarlen, Miikan ja Juhon kanssa.

Tilaukset voitte hoitaa poikkeammalla kahvilassa aukioloaikojen puitteissa tai soittamalla meille. Voit myös lähettää sähköpostia tai viestiä facebookin kautta.

Tervetuloa!

Erikoiskakut

Valmistamme tilauksesta uniikkeja täytekakkuja, joiden täytteet ja ulkomuodon loihdimme toiveidesi mukaiseksi.

Pitkän historiamme ansiosta ei sellaista kakkua ole jota meillä ei osattaisi tehdä. Ja niiden suosio on kasvanut vain vuosien saatossa. Päätavoitteenamme on toiveidenne toteutus ja erinomainen maku!

Valmistamme satumaisen kauniit ja uniikit hääkakut ammattitaidolla ja tunteella parhaista raaka-aineista.

Konditoriatuotteet yritystilaisuuskiin, arkeen ja juhlaan

Oletko järjestämässä kokousta? Tai yrityksen muuta tilaisuutta isommalle yleisölle? Teemme tilauksestanne koko porukalle tuoreet aamupalavoileivät, sämpylät, pullat, leivonnaiset, kakut ym. Voit kysyä myös toimitusta Hämeenlinnan alueelle.

Häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ym. muistetaan pitkään erinomaisista, laadukkaista ja maistuvista tarjottavista. Aidon konditorian tuotteet ovat kruunu juhliisi.

Teemme kaiken mitä kahvipöydässäsi tarjotaan. Toiveidenne mukaan tietenkin!

Konditoriatuotteemme Espoossa ja Vantaalla

Konditoria R. Kokon kuuluisaa konditoriavalikoimaa löytyy myös pääkaupunkiseudulta Iso-omenan Citymarketista, Sellon Citymarketista sekä Vantaalta Tikkurilan K-Supermarket Ylivedosta. Asiakkaamme Espoossa ja Vantaalla ovatkin jo vuosien ajan tilanneet tuotteitamme kauppoihin itselleen. Toimitamme kaikki tilaustuotteet sopimuksen mukaan jälleenmyyntikauppoihimme. Tilausvalikoimamme on sama kuin Hämeenlinnassakin, eli olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, häät, kastejuhlat tai syntymäpäivät, teemme täytekakut, kääretortut, leivokset, pullat ja kakut koko väelle tehdäksemme tilaisuudestanne parhaan mahdollisen.

Konditoria R.Kokko, Hämeenlinna
Konditoria R.Kokko, Hämeenlinna
Konditoria R.Kokko, Hämeenlinna

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu