Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Elämysmatkailuun erikoistunut suomalainen ryhmämatkatoimisto

Kon-Tiki Tours tarjoaa järjestöille, yhdistyksille, säätiöille ja yrityksille sekä ystäväporukoille laadukkaasti ja vastuullisesti räätälöityjä ulkomaan ryhmämatkoja. Kon-Tiki Tours on tunnettu eri puolille maailmaa suuntautuvista alkuperäiskulttuuri-, luonto-, vaellus- ja muista harrastematkoista sekä toisaalta kulttuuri-, kierto-, wellness- ja muista teemamatkoista. Tuotemerkeillä Björk & Boström Urheilumatkat,  Trio Travels ja MatkaSeniorit tarjotaan eri kohderyhmille vastaavia palveluita.

Olemme 100% kotimainen, yksityinen yritys. Yhteistyössä ryhmien matkavastaavien, matkanjohtajien, paikallisoppaiden, laiva- ja lentoyhtiöiden, hotellien sekä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Ryhmämatkatoimistomme palvelee Helsingissä ja Turussa ryhmien matkavastaavia sopimuksen mukaan. Yksityisasiakkaita palvelemme verkkokaupassa, puhelimitse ja sähköpostitse.

Räätälöityjä ryhmämatkoja kaikkialla maailmassa

Kon-Tiki Tours järjestää räätälöityjä ryhmämatkoja ympäri maailmaa. Matkoilla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas. Tutustu kattavaan erikoismatkatarjontaamme tai pyydä ryhmämatkatarjousta omalle porukallesi.

Yrityksen tarina

Luonto-, vaellus- ja harrastematkoihin erikoistunut Kon-Tiki Tours perustettiin vuonna 1995 ja seniorikohderyhmän räätälöityihin ryhmämatkoihin erikoistunut MatkaSeniorit vuonna 1999.

MatkaSeniorit osti heinäkuun lopulla 2013 Kon-Tiki Toursin ja maaliskuun alussa 2014 yritysten yhdistyminen konkretisoitui.

Timo Saranpää lunasti Kon-Tiki Toursin koko osakekannan elokuussa 2016. Kon-Tiki osti Trio Travels Oy:n matkatoimistoliiketoiminnan marraskuussa 2016. Trio Travels on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja luonto- ja kulttuurimatkojen lisäksi.

Vuonna 2018 ostimme Björk & Boström Urheilumatkat ja Lapin Lomamatkat Oy:n. Vuoden 2019 alussa incoming-toimintaa vahvistettiin vielä Kon-Tiki Finlandin ostolla.

Kon-Tiki Tours on tunnettu eri puolille maailmaa suuntautuvista luonto-, lintu-, vaellus- ja muista harrastematkoista sekä toisaalta kulttuuri-, kierto-, wellness- ja muista teemamatkoista. Tuotemerkeillä Björk & Boström Urheilumatkat, Trio Travels ja MatkaSeniorit tarjotaan eri kohderyhmille vastaavia palveluita.

Kon-Tiki Tours, Helsinki
Kon-Tiki Tours, Helsinki
Tuotemerkit
Kon-TikiFinland, Kon-Tiki, Kon-TikiTours, TrioTravels, Björk&Boström, MatkaSeniorit

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.