Kodintek Oy - Kodinkoneasennusta

Kaipaatko nopeaa ja asiantuntevaa kodinkoneen asennusta tai kuljetusta? Jätä asia ammattilaisten käsiin. Kodintek Oy hoitaa kodinkoneasennukset ja kodinkoneiden kuljetukset Hyvinkäällä, Riihimäellä ja lähiseudulla luotettavasti, ammattitaidolla ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kodinkoneesi voidaan asentaa toimintakuntoon parhaassa tapauksessa jo vuorokauden sisällä. Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme.

Kodinkoneasennukset

Kodintek Oy:n kysytyimpiin palveluihin kuuluvat muun muassa televisioiden, niiden lisälaitteiden ja monien kodinkoneiden asennukset, kuten pesukoneasennukset. Muista kodinkoneasennuksien lisäksi kätevät kuljetuspalvelumme. Mikäli palvelumme Hyvinkään ja Riihimäen lähiseudulla kiinnostavat, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Yrityksille

Kodinkoneasennukset yrityksille kuuluvat Kodintek Oy:n palvelutarjontaan Hyvinkäällä ja lähiseuduilla. Olemme luotettava yrityskumppani. Hoidamme ammattitaidolla erilaisten kodinkoneiden ja kodinteknisten laitteiden kuljetukset ja asennukset yrityksesi puolesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Kodintek Oy
Kodintek Oy
Kodintek Oy

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.