murupolku logo/Kodintekniikka/Kodinkonehuolto Vantaa/Kodinkonehuolto V & Y Toivanen
Kodinkonehuolto V & Y Toivanen
Kodinkonehuolto V. Toivanen Avoin yhtiö
Y-tunnus:
1471363-4

Kodinkonehuolto V & Y Toivanen on erikoistunut kodinkonehuoltoihin ja -korjauksiin. Tarjoamme edullisen ja luotettavan palvelun 30 vuoden kokemuksella. Huollamme kaikki merkit takuutyönä, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu.

Huollamme ja korjaamme mm. seuraavia laitteita: pyykinpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, kylmiöt, kukkakylmiöt, astianpesukoneet, kuivausrummut, sähköliedet- ja uunit, ilmastointilaitteet sekä ilmalämpöpumput.

Ota yhteyttä!

Kodinkonehuolto V & Y Toivanen, Vantaa
Tuotemerkit
AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Cylinda, Electrolux, Gorenje, Gram, Hoover, Huurre, Indesit, LG, Mitsubishi, Panasonic, Porkka, Rosenlew, Siemens, Samsung, Toshiba, Upo, Whirlpool

Kokemuksia yrityksestä Kodinkonehuolto V & Y Toivanen

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Pettynyt Asiakas
01.10.2020
En voi suositella
Suomen Porakaivo myi meille 4" sisähalkaisijan vesiporakaivon. Tämä tarkoittaa sitä, että kaivon tilavuus on pienempi = se kestää käyttöpiikkejä huonommin kuin 5,5" porakaivo. Mahdollisesti pieneltä tuntuva tuumaero muuntuu 150m matkalla suuriksi määriksi vettä. Esim. pihan kastelu tai paljun täyttäminen voi vetää kaivon kerralla tyhjäksi. Käsittääkseni 4" kaivo on maalämpökaivon halkaisija, mutta vesiporakaivon tulisi olla 5,5". Emme tilatessamme ymmärtäneet kaivon halkaisijan merkitystä (tarjouksessa luki ainoastaan että poraus tehdään "5,5" teräsputkella", eli ulkohalkaisijan mukaan), eikä Suomen Porakaivo kertonut sen merkityksestä meille etukäteen tavatessamme paikan päällä tai jälkikäteen mitään. Kun projekti alkoi mennä pieleen ja reklamoimme, niin saimme lähinnä vastaukseksi syytöksiä ja referenssejä sopimukseen. Kun kaivo oli lopulta tehty valmiiksi toisella toimittajalla, niin Suomen Porakaivo tarjoutui sopimaan asian siten, että he tulevat tukkimaan kaivot ja palauttavat meille rahat... Saimme kaivon halkaisijan merkityksen selville vasta kun toimitus ajautui ongelmiin (projektin venyminen ja epäillyt virheet toimituksessa), ja teimme asiaa paremmin ymmärtääksemme ulkopuolisen selvityksen kaivosta + soittokierroksen muutamalle muulle porakaivotoimijalle sekä alan kattojärjestö Poratekille. Soittokierroksella kävi mm. ilmi, että - yleisesti porakaivon sisähalkaisijaksi ei suositella 5,5" kapeampaa kaivoa (mutta tästä huolimatta on joitain toimijoita jotka tekevät näitä kapeampia kaivoja) - kapeampi kaivo on toimittajalle edullisempi toteuttaa kun 5,5" kaivo - Suomen Porakaivon kanssa on 'vaikea asioida jos hommat ei suju' - 4" porakaivo soveltuu parhaiten vesiposti-tyyppiseen käyttöön, jossa putkivetoja ei tehdä mökille asti - "ei ole sellaista asiaa kun kaivon ulkohalkaisija", ja että kaivo olisi hyvä ilmoittaa asiakkaalle sisähalkaisijan mukaan.