Turvalliset ja taloudellisesti optimoidut ratkaisut

KK-Palokonsultti Oy tarjoaa palosuunnittelua ja -konsultointia. Kohteemme vaihtelevat pienistä suuriin ja vaativiin erityiskohteisiin. Panostamme työssämme laatuun ja ennen kaikkea turvallisiin ratkaisuihin, jotka ovat myös asiakkaan kannalta taloudellisesti optimoituja.

Henkilökuntamme on erittäin osaavaa ja hyvin koulutettua erilaisiin palo-alan tehtäviin. Työntekijöillämme on pitkä kokemus erilaisten kohteiden paloturvallisuussuunnittelusta, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä osallistumisesta määräysten, ohjeiden (RIL), standardien (CEN ja ISO/rakentaminen, IMO/laivat) ja komission palopäätösten laadintaan.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja aluekonttorit Tampereella, Oulussa sekä Porissa. Toimimme myös ulkomailla asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Palvelut

Palvelumme kattavat sekä uudis- että saneerauskohteet, kuten myös tunnelit, maanalaiset luolat, laivat ja muut erilaiset kulkuneuvot. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukkaat toiminnalliset paloturvallisuussuunnittelut suuriin ja vaativiin kohteisiin sekä erityiskohteisiin. Palveluihimme kuuluvat:

Palotekniset suunnitelmat

Rakentamisen aikainen konsultointi ja valvonta

Savunpoistosuunnitelmat

Palotekniset lausunnot kattavasti myös erityiskohteisiin

Palokatkosuunnitelma

Palotekninen tutkimus- ja kehitystyö

Palonsyyn selvitys

Palosimulointi

KK-Palokonsultti Oy, Oulu
KK-Palokonsultti Oy, Oulu
KK-Palokonsultti Oy, Oulu
KK-Palokonsultti Oy, Oulu
KK-Palokonsultti Oy, Oulu
KK-Palokonsultti Oy, Oulu

Kokemuksia yrityksestä KK-Palokonsultti Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.