Kiinteistö Oy Näsihalli, Tampere
Kiinteistö Oy Näsihalli, Tampere
Kiinteistö Oy Näsihalli
Kiinteistö Oy Näsihalli
Y-tunnus:
0597381-3

Tule aistimaan legendaarisen verkkopallohallin henki!

Näsihallissa on pelattu tennistä jo vuodesta 1938. Edelleen käytössä on alkuperäisen hallin kenttä ja vuonna 1985 rakennetussa laajennusosassa on toinen kenttä. Molemmat kentät ovat Bolltex-pinnoitteisia ja miellyttäviä pelata. Erikoismausteen peliin tuo aivan ainutlaatuinen miljöö ja tunnelma. Tätä et koe muualla!

Kenttien varaus

Kenttien ajanvaraus tapahtuu sähköisen varausjärjestelmän kautta. Vakiovuorot syötetään valmiiksi järjestelmään. Vapaat irtovuorot näet ja voit varata siis kätevästi suoraan järjestelmästä. Kenttien ensimmäinen vuoro alkaa klo 7 ja viimeinen vuoro päättyy klo 22.

HUOM: Järjestelmässä näkyy vain vapaat ja varattavissa olevat vuorot.

Päivätuntien (alk. klo 7.00 - 14.00) hinta on 20€ /h ja iltatuntien (alk. klo 15.00 -21.00) 24€ /h.

Yrityksen tarina

Tampereen ensimmäinen tennishalli rakennettiin Pirkankadun ja Vesilinnantien risteykseen vuoden vaihteessa 1937-38. Hallin suunnitteli arkkitehti Bertel Strömmer. Puurakenteisen hallin toiseen kerrokseen kaarikaton alle tuli tennishalli. Alakertaan sijoitettiin keilaradat ja vahtimestarin asunto.

Hallissa ehdittiin pelata vain runsaan vuoden ajan ennen toisen maailmansodan syttymistä. Sotien jälkeen tennisvuorot ja keilaradat täyttyivät ja kilpailuja järjestettiin tiheästi. Toimipa halli vuonna 1955 Tampereen messuilla leninkiliikkeiden ja valmisvaateteollisuuden esittelytilanakin. Seuraavalla vuosikymmenellä keilaradat purettiin ja alakertaan muutti ensin Invalidien Työtyötuki ja myöhemmin Sopimusvuori.

Vuonna 1985 vanhaa verkkopallohallia laajennettiin. Laajennuksen myötä vanhasta Tampereen Verkkopallosuoja ja Keilaradat Oy:stä tuli Kiinteistö Oy Näsihalli.

Tänä päivänä Tampereen vanhimmassa tennishallissa pelataan edelleen tennistä. Käytössä on kaksi bolltex-pintaista kenttää.

Kiinteistö Oy Näsihalli, Tampere
Kiinteistö Oy Näsihalli, Tampere
Kiinteistö Oy Näsihalli, Tampere

Kokemuksia yrityksestä Kiinteistö Oy Näsihalli

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.