Metallivalimomme on toiminut vuodesta 1956 kotimaisen ja ulkomaisen teollisuuden materiaali ja osatoimittajana. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla ja panostamalla nykyaikaiseen tuotantoteknologiaan olemme kehittäneet tuotteidemme ja toimintamme kokonaislaatua. Laatujärjestelmämme sertifioitiin 2014 virallisesti ISO 9001:2008 vaatimukset täyttäväksi Bureau Veritaksen toimesta. Pysymällä jatkuvasti alamme kehityksen kärjessä, ylläpidämme kilpailukykyämme kansainvälisillä markkinoilla. Olemme Kauppalehden Menestyjäyritys.

Tuotteet ja palvelut

Tuotteitamme ovat liuku- ja keskipakovaletut pronssiaihiot, ainesputket, pyörö-, laatta- ja muototangot, esikoneistetut renkaat sekä piirustusten mukaan valmiiksi koneistetut tuotteet mm. liukulaakerit, holkit sekä liukulevyt ja -kiskot.

Tarkastusosastomme käytössä oleva nykyaikainen 3D-koordinaatti mittauskone varmistaa, että koneistettujen kappaleiden mitta-, muoto- ja sijaintitoleranssit ovat asetettujen vaatimusten mukaisia. Lopputarkastuksesta laadittava mittapöytäkirja toimitetaan asiakkaalle toimituksen yhteydessä.

Pyynnöstä annamme toimituksen yhteydessä EN 10204 mukaisen todistuksen seosaineista ja lujuusarvoista sekä todistuksen suoritetuista tarkastuksista.

Keskipakovalu Oy, Tampere
Keskipakovalu Oy, Tampere
Keskipakovalu Oy, Tampere
Keskipakovalu Oy, Tampere
Keskipakovalu Oy, Tampere
Keskipakovalu Oy, Tampere

Kokemuksia yrityksestä Keskipakovalu Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Jukka
19.05.2020
Todella hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu
Mukavan asiakaslähtöinen ja hyvä palvelu tässä liikkeessä.