Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen
Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen Oy
Y-tunnus:
2536070-7

Keittiösuunnittelu, keittiöremontit, kodin kiintokalusteet, sekä asbestinpurkutyöt ja asbestikartoitukset

Lahden alueella toimiva Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen on keittiösuunnitteluun ja keittiöremontteihin sekä uusiin keittiöihin erikoistunut yritys. Teemme myös asbestinpurkutyöt sekä asbestikartoitukset kaikissa saneerauskohteissa. Nämä palvelut ovat myös erikseen tilattavissa.

Suunnittelemme keittiöt yhdessä asiakkaan kanssa, lähtien liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Mietimme yhdessä minkälainen keittiö on täydellinen juuri siinä tilassa. Toimitamme asiakkaille laadukkaat ja tyylikkäät kalusteet eteiseen, wc-tiloihin ja kylpyhuoneeseen.

Olipa kyseessä sitten muutaman tunnin pintapäivitys tai koko rakennuksen uudistus, teemme remontin laadukkaasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Toteutamme asennuksen joko yhdessä tehdyn suunnitelman tai asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti.

Asiakkainamme ovat yksityiset kotitaloudet ja yritykset.

Soita ja sovitaan tapaaminen, siitähän kaikki lähtee!

Asbestityöt, asbestinpurku sekä asbestikaroitukset

Asbestia koskeva työsuojelulainsäädäntö uudistui 1.1.2016. Tämän myötä vuoden alussa astui voimaan uusi asbestilaki ja -asetus. Lain muutoksen myötä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten rakennusuarkoiden yhteydessä on teetettävä asbestikartoitus. Asbestikartoituksessa selvitetään kaikkien remontoitavien rakennusosien asbestipitoisuudet. Keittiösuunnittelu ja -asennus O.Timosella on lain edellyttämä pätevyys niin asbestinpurkuun kuin asbestikartoituksiinkin.

Teen asbestin purkutöitä sekä asbestikartoituksia myös erikseen tilattavina palveluina. Soita ja kysy lisää.

Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen, Lahti
Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen, Lahti
Keittiösuunnittelu ja -asennus O. Timonen, Lahti