Räätälöidyt kalusteratkaisut niin kotiin kuin konttoriin

Keittiökeidas myy kotimaisia kalusteita sekä suunnittelee toimivimmat kalusteratkaisut. Voimme suunnitella kalusteet vaikkapa keittiöön, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kalusteratkaisuihimme voit tutustua näyttelytilassamme Pattijoella.

Keittiökeidas tarjoaa myös kiintokalusteiden ja eri tilojen, kuten keittiöiden suunnittelu- ja asennuspalvelut. Tulemme asiakkaan luo mittaamaan remontin kohteena olevan huoneen, jotta kalusteet sopivat varmasti suunniteltuihin tiloihin. Palvelemme Raahen Pattijoelta lähikuntiin ja sopimuksesta kauemmaskin.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Tuotteitamme

Keittiöt

• Keittiökeitaalta löydät laadukkaat keittiöt jokaiseen makuun ja kotiin. Keittiöt toimitetaan aina rungot koottuina ja mekanismit paikoilleen asennettuna, ellei asiakas toisin valitse.

Kylpyhuoneet

• Oli makusi sitten romanttinen, pelkistetty, perinteinen, moderni tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät varmasti sopivat kalusteet kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin.

Kaapinovet

• Hanki kaapinovet Keittiökeitaalta, oli kyse sitten keittiöstä, makuuhuoneesta, kodinhoitohuoneesta tai muusta kodin tilasta, jonne tarvitset hyvännäköisiä ja toimivia varastointi- ja säilytysratkaisuja.

Liukuovet

• Valikoimissamme on saatavana useita kymmeniä kehys-, levy-, lasi- ja peilivaihtoehtoja.

Kodinkoneet

• Keittiökeitaalta saat myös laadukkaat kodinkoneet.

Tarvikkeet

• Varastostamme löydät myös kaikki tarvikkeet kiintokalusteisiin kuten erilaiset komponentit ja mekanismit.

Keittiökeidas Oy, Raahe
Keittiökeidas Oy, Raahe

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu