murupolku logo/Sisustuspalvelut/Kehystämö Parkano/Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko
Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko
Raamikko
Y-tunnus:
1113513-8
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Täyden palvelun kehysliike ja taidegalleria Raamikko

Kehystämö-Galleriamme sijaitsee Parkanossa, Pohjois-Pirkanmaalla.

ASIANTUNTEMUKSELLA JA AMMATTITAIDOLLA toteuttamamme kehystys tuo ilmeikkyyttä ja persoonallisuutta sisustukseen. Teemme kehystykset yli 30 vuoden kokemuksella, luovuudella ja hyvillä materiaaleilla.

- KEHYSTÄMME taideteokset, piirustukset, kartat, julisteet, painokuvat, valokuvat, käsityöt jne. sekä esineet asianmukaisin materiaalein ja kehystettävää kohdetta kunnioittaen. Kehyslistavalikoimissamme sekä PUU- että METALLILISTAT.

- ESINEET ja ESINEKOOSTEET sommittelemme aina kullekin kohteelle yksilöllisesti suunnittelemaamme vitriiniin. Esinekooste on myös arvokas ja ainutkertainen merkkipäivälahja.

- PASPARTUUREIHIN teemme koristemaalauksia ja tekstejä, sekä käsinväritettyjä, yksilöllisiä paspartuureja.

- Suunnittelemme kutsu- ym. kortteja, tekstaamme adressit, kortit ym.

Myymälämme VALOKUVAKEHYS valikoimasta löytyy valmistamamme kehys pienelle ja suurelle kuvalle. Koristeellisia ja pelkistettyjä malleja, runsaasti värejä sekä uniikkeja kehyksiä. Myös SOIKEAT ja PYÖREÄT kehykset.

- taidetarvikkeita, värejä, papereita, siveltimiä ym.

- Salme Törmän POSTIKORTIT, TAIDEPAINOKUVAT ja KIRJAT. Korteissa ja taidepainokuvissa on erilaisia aiheita, mm. maisemia Parkanosta. Galleriassamme Taiteilija Salme Törmän TAIDENÄYTTELY Esillä on eri tekniikoin toteutettuja teoksia. Taiteilija on tavattavissa galleriassa päivittäin.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA taiteen ja kehystämisen ammattiliikkeeseen Raamikko, Parkanontie 41, Parkano.

Salme Törmä 040 865 0125, Ahti Törmä 0400 238 939

Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko; taidetta ja kehystystä taidolla ja sydämellä

Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko on perustettu v. 1985. Yli 30-vuotisen toimintamme aikana olemme keskittyneet oman kehystysmalliston ja -menetelmien kehittämiseen. Kehystyksen keinoin luomme kauneutta ja iloa silmille ja sisustukseen kodeissa, työpaikoilla ja laitoksissa.

-Korostamme kehystystyössämme käsityön osuutta ja yksilöllisyyttä. Jokainen kehystettävä objekti on ainutlaatuinen ja arvokas.

Kehystyksellä luomme kullekin kohteelle oman ympäristön, asiakkaan toiveita kuunnellen. Kehystettyinä, seinälle ripustettuna tai hyllylle asetettuina kuvat, käsityöt ja esineet rikastuttavat sisustusta ja toimivat keskustelun virittäjinä. Arkinen esine huolella kehystettynä on kodin koriste.

-Kehystäminen on meille enemmän kuin "pokat kuvan ympärille". Meille se on luova ja haasteellinen työprosessi, jonka tuloksena syntyy asiakkaan toiveita vastaava ja kehystettävää kohdetta tukeva kehystyskokonaisuus.

-Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu postikorttien ja taidepainokuvien julkaiseminen. Taiteilija Salme Törmän taidokkaasti kuvittamina niissä elävät maisemat, mielikuvitusolennot, klovnit ja kukat. Hänen tekemänsä lastenkirja kutsuu seikkailulle luonnon ihmeiden keskelle.

GALLERIA RAAMIKKO

Taiteilija-kirjailija Salme Törmän taidenäyttely galleriassamme vie katsojan syvälle tekijän ajatusten ja sielun maisemaan.

Pääset katsomaan taiteilijan mielen kuviin myös hänen runokirjojensa

sivuilla.

Kehystämö-galleriamme sijaitsee Parkanon keskustassa, kaupungintalon vieressä.

Lämpimästi tervetuloa Ramikkoon

Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko, Parkano

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kehystämö-Taideliike-Galleria Raamikko

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.