taide ja kehysalan erikoisliike

Hienot kehykset tekevät kauniista taideteoksesta tai upeasta valokuvasta näyttävän kokonaisuuden. Turkulainen Kehysaitta Tmi on alalla jo pitkään toiminut ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä ja asiantuntevaa kehystyspalvelua. Myös seudun yritykset, esimerkiksi valokuvaamot, ovat tervetulleita asioimaan meillä. Valikoimistamme löydätte aivan varmasti mieleisenne raamit.

Meillä aivan kaikenlaiset kuvat - niin pienet kuin isotkin - saavat juuri sopivat kehykset, eikä mikään työ ole kokeneille kehystäjillemme liian haastava. Hoidamme kaikki tilaukset laadusta tinkimättä, asiakkaan omia toiveita noudattaen ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Piirrokset, maalaukset, julisteet, valokuvat ja grafiikkateokset ovat entistäkin hienompia kunnon kehyksissä.

Onko ajan hammas nakertanut rakkaan taulusi raameja tai itse kuvaa? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä tarjoamme ammattitaitoista ja laadukasta restaurointipalvelua. Pystymme lisäksi korjaamaan kultauksia, myös esimerkiksi kirkoissa ja muissa vastaavissa tiloissa.

Kaipaako kotisi tai toimistosi pientä piristystä? Onko seinälläsi tyhjä kohta? Haluatko yllättää ystäväsi? Tarjoamme asiaan ratkaisun, sillä liikkeessämme on myynnissä useita hienoja tauluja, jotka sopivat sisustusta piristämään. Poikkea paikan päällä, ihastu ja valitse omasi!

Kehysaitta Tmi sijaitsee samassa liiketilassa, jossa alan palvelua on tarjottu jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään, tarvitsitpa sitten kehystys- tai restaurointipalvelua. Vastaamme myös kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin mielellämme.

Kehysaitta tmi, Turku
Kehysaitta tmi, Turku
Kehysaitta tmi, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
10:00-17:00
To
10:00-17:00
Pe
10:00-17:00
La
10:00-14:00
Su
Suljettu
Ma
10:00-17:00
Ti
10:00-17:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kehysaitta tmi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.