Kehyslistat ja kehystykset

Kehys-Ilonen ja kehysliike Kehys-Art tarjoavat kokonaisvaltaista palvelua kehyksiin liittyen. Kehys-Iloselta löydät kehyslistat, kiilalistat ja canvas-pingotuslistat ja Kehys-Art hoitaa kehystyksen toiveidesi mukaan.

Lisää tietoa Kehys-Ilosesta ja Kehys-Artista löydät kummankin omilta nettisivuilta!

Kehys-Ilonen

Kehys-Ilonen on kehyslistojen valmistukseen erikoistunut yritys jo vuodesta 1993. Varastotuotteisiimme kuuluvat mm. taulunkehyslistat, pingotus- ja kiilalistat. Sisustuslistat höyläämme ja pintakäsittelemme tilaustyönä räätälöimällä asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistamme ovi- ja ikkunateollisuuden listoja alihankintaan ja sekä erikoislistoja puusepänteollisuuteen. Oma teränvalmistus mahdollistaa nopean ja joustavan toteutuksen.

Kehyslistojemme raaka-aineena on kotimainen sertifioitu mäntypuu. Tilaustöissä käytämme asiakkaan valitsemaa puulajia.

Kehys-Art, Kehystämö

Kehysliike Kehys-Art osoitteessa Ammattikoulunkatu 2, kirjaston vieressä, on täyden palvelun kehystämö Seinäjoella jo vuodesta 1997. Kehystämme esimerkiksi maalauksia, grafiikkaa, valokuvia, palapelejä, mutta myös mm. pelipaitoja, kunniamerkkejä, erilaisia kollaaseja, vanhoja leluja, soittimia ym., eli mitä vain keksitkin tuoda. Tarjolla on yli 300 eri kehysmallia. Lisäksi toteutamme peilit valitsemallasi kehyksellä mittojesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta myös projektikehystyksiin!

Löydät meiltä hyllystä myös laadukkaat taiteilijatarvikkeet, mm. öljyvärit, akryylivärit, akvarellit, pastellivärit, guassit, maalauspohjat, maalauskankaat ja paperit.

Kehys-Art Kehystämö, Seinäjoki
Kehys-Art Kehystämö, Seinäjoki
Kehys-Art Kehystämö, Seinäjoki
Tuotemerkit
Copic Multi Liner, Gamblin Galkyd Lite, Raphael Soft Aqua, Lefranc&Bourgeois siveltimet, PowerTex, Reeves, Daler Rowney, Graphix tussit, Fiksatiivi, Easy 3DFlex, Hahnemuhle painopaperi, Artistico akvarellipaperi, Rembrant pastelliliidut, Winsor&Newton Cotman, Fabriano, Schmincke, Colour Shaper, Canson Mi-Teintes, Sakura Pigma Micron, Lyra pastelliliidut, Derwen lyijykynät, Cretacolour liidut, Caran d'Ache grafiitit, Mi-Teintes pastellipaperi, Mi-Teintes touch, Fabriano akvarellipaperi, Canson paperit, White Nights-sarjan akvarellivärit, White Nights akvarellivärit, Artisan vesiliukoiset öljyvärit, Ferrario Van Dyck, Talens guasssi, Amsterdam, Winsor&Newton Winton

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu