Varaa aika
Varaa aika

Kehonhuoltamo FixIt:n tarina

Kehonhuoltamo FixIt syntyi huomiosta jossa fysioterapia ei ollut Rovaniemellä kiinnostava tuote. Mielikuvissa pyörivät ylihintainen hieronta, geneeriset kuminauhajumpat, tehottomat sähköhoidot ja perusteettomat liikuntakiellot.

Tämä oli valitettavan kaukana omasta ajattelutavasta. Halusinkin alkaa tarjota Rovaniemellä fysioterapian saralla jotain ihan muuta, uutta ja erilaista, Uusinta kansainvälistä tietotaitoa, paikassa jossa itse aktiiviliikkujana kävisin ja josta olisin mielelläni valmis maksamaan. Vaikka olenkin fysioterapeutti, mielestäni fysikaalinen hoitolaitos olisi ollut nimenä vanhanaikainen ja vieraannuttava, joten päätin keksiä jotain ihan muuta.

Näistä ajatuksista muodostui Kehonhuoltamo FixIt, paikka Rovaniemellä jossa voit hoitaa kehoasi, ehkäistä vammoja tai kehittää suorituskykyäsi fysioterapian avulla. Kantava ajatus on aina ennemmin sallia kuin kieltää, kannustaa kuin moittia..

Jos kehosi hyvinvointi on Sinulle tärkeää, olet tervetullut iästä ja aktiivisuustasosta riippumatta. Lupaan muuttaa käsityksesi fysioterapiasta. Kehonhuoltamo FixIt on erilainen.

Kehonhuoltamo FixIt, Rovaniemi

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu