Varaa aika
Varaa aika

Apua kipuun - Ilman kipua

Yrityksemme kunnianhimoisena tavoitteena on edistää ihmisten terveyttä kokonaisvaltaisesti joka osa-alueella. Manuaalisella terapialla tasapainotetaan kehosta löydettyjä epätasapainotekijöitä ja terapiasarjan aikana saaduilla liikeohjeilla asiakas saa itse työkaluja, joilla ylläpitää kehon tasapainoa, keinoja huomioida kuormitustaan harrastuksissaan ja arjessa sekä sitä kautta ennaltaehkäisemään tulevia ongelmia.

Pyrimme siihen, että asiakkaamme sitoutuisi omaan parantumiseensa ja terveytensä ylläpitämiseen, joka on kuitenkin kaiken lähtökohta. Asiakkaan motivoituessa parantumiseensa ja aktivoituessa elämään terveellisesti hänen terveytensä, elämän laatunsa ja työkykynsä paranevat sekä terveyspalvelujen käytön tarve vähenee.

Palveluitamme ovat:

- Kalevalainen jäsenkorjaus

- Klassinen hieronta

- Kuntosali

Kehon Korjaus Saarenkunto, Rovaniemi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
4.6
 / 5
(29)
Jukka
18.07.2019
Kaikki sujui esimerkillisesti
Häämenun valinnasta toiveiden toteuttamiseen ja etenkin henkilökunnan palveluun itse juhlapäivänä, kaikki sujui mainiosti.

Sandra
26.06.2019
Hyvää ruokaa
Ruokaa kehuttiin paljon ja maistui myös meidän mielestä erinomaiselta. Kiitos myös hyvästä palvelusta!

Mari
25.06.2019
Loistava
Ylppäri menu oli maistuva ja kaikki vieraat kehuivat, upeaa että sopi myös keliaakikoille

Emmi
25.06.2019
Erittäin osaava palvelu ja hyvä ruoka!
Tilaisuuteemme tilattu ruoka sai kaikilta kehuja. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, iso peukku. Myös palvelu oli ensiluokkaista.

Sari
24.06.2019
Ammattitaitoinen, erittäin hyvälaatuinen ja täsmällinen kokonaispalvelu, joka joustaa asiakkaan tara
Erittäin positiivinen, käytän jatkossakin.

Sari
24.06.2019
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi
Ruoat olivat hyviä ja kaikki toimi sovitusti. Kiitos!

Merja
23.06.2019
Jälleen kerran vastinetta rahoille !
Joustava palvelu ja herkulliset ruuat

Anne
23.06.2019
Kaikki meni erinomaisesti.
Kokemus oli erinomainen. Kaikki meni loistavasti. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Meillä oli ihana juhlapäivä!

Tuula
21.06.2019
Firman toiminta oli joustavaa ja varmaotteista.
Juhlien suunnitteleminen catering-puolen kanssa oli joustavaa. Toiveita kuunneltiin ja erilaisia vaihtoehtoja esiteltiin. Palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli erinomaista ja ruokamääärä oli osattu mitoittaa oikein. Kattaus oli siisti. Erityismaininnan ansaitsee monen kompastuskivi kahvi. Se tuli juhliimme valmiiksi keitettynä ja oli laadukasta. Tervetuliaisjuoman tarjoilu ei sujunut ihan sutjakkaasti; juomia piti odotella ja tarjoilija toi kuohuviiniä myös 13-vuotiaille vieraille.

Timo
20.06.2019
Hyvää palvelua ja ruoka
Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja meistä pidettiin huolta. Ruuat ja astiat tulivat ajallaan ja ruoka oli oikein hyvää. Lapsiosallistujien määrästä johtuen ruokaa olikin todella paljon - olisimme ehkä pärjänneet noin puolella määrällä. Osin ylimääräistä laitettiin pakasteeseen., mutta osin rahaa/ruokaa meni "hukkaan". Tämä on ainoa jatkokehitettävä asia! (toki huonompi jos loppuisi kesken)

Sirpa
20.06.2019
Herkulliset ruuat perhejuhliin!
Ystävällinen palvelu ja ammattitaidolla kootut menut. Herkulliset kylmät alkupalat ja lämpimät ruuat!

Tarja
19.06.2019
Nopea, laadukas, maukas
Lounas ravintola Asemamiehessä aina maukas. Viimeksi ulkomaisille vieraille tilatut coctail-tarjoilut hyvännäköisiä ja maukkaita. Ystävällinen palvelu.

Teemu
17.06.2019
Ruoka sekä järjestely erinomaista!
Myös sisäisessä palautekyselyssä ruoan laadusta tuli erinomaista palautetta. Myös järjestelyt tilassa toimi loistavasti ja apua oli saatavilla. Ainoona negana vois pitää illan hodareita, ne oli mitäänsanomattomia :)

Minna
13.06.2019
Loistava!
Paras catering mitä on koskaan tullut vastaan. Kaikki ruoat laadukkaista raaka-aineista tehty ja hyvällä ammattiosaamisella. Isoonkin henkilömäärän nähden osattu laskea menekki oikein. Kaikki toimi juuri niin, kuin olimme sopineet.

Satu
05.06.2019
Ystävällinen palvelu alusta loppuun!
Kaikki toimi hyvin, tarjouspyynnöstä juhlien loppuun saakka. Kysymyksiin vastattiin ja muutostoiveet kuunneltiin. Ruoka oli hyvää ja laadukasta.

Erja
05.06.2019
Hyvä ja asiantunteva palvelu joka tasolla, mahtavaa ruokaa
Palvelu joka tasolla toimi erittäin hyvin lähtien myyntipalvelusta mukaanlukien ensimmäiset kontaktit. Ruoka ja kakku olivat erinomaisia, niitä oli riittävästi ja salaattienkin raaka-aineet tuoreita ja rapeita. Useampi vieras tuli erikseen kiittämään meitäkin erinomaisesta ruuasta. Pienoisena miinuksena se, että meille kotiin jäi turhan paljon tavaraa toimitettavaksi tilaisuuden jälkeen takaisin pitopalvelulle. Normaali automme tavaratila ei tähän riitäänyt, mutta onneksi meillä oli mahdollisuus lastata tavarat tilafarmariimme. Kiitos, kun autoitte meitä järjestämään onnistuneen juhlan!

Laura
04.06.2019
Erittäin hyvä ruoka ja henkilökunta!
Yhteistyö toimi sujuvasti. Meidän toiveita kuunneltiin. Miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta. Ruoka maistuvaa ja sai paljon kehuja häävierailta!

Maija
28.05.2019
Juhlat onnistuivat kokonaisuudessaan hyvin.
Juhlapaikka siisti, riittävästi tilaa juhlijoiden lukumäärään nähden. Wc määrä niukka suhteessa vierasmäärään. Ruuat oli kauniisti aseteltu. Kattaus onnistunut. Ruoka maistuva. Tilaukseemme sisältyvä kotikalja puuttui tarjoilusta. Tuomamme karjalanpiirakat ja lihapullat olisimme toivoneet lämmitettävän. Aikataulut piti. Juhlistamme jäi hyvä olo.

Minna
27.05.2019
Hyvä ja joustava palvelu ja ruoka oli maistuvaa.
Asiat hoituivat joustavasti ja sovitusti. Saimme tuoda omia tarjottavia. Juhlapaikan järjestelyt hoidettiin juuri niin kuin olimme etukäteen sopineet. Pyydettäessä saimme myöhemmin tulleille vieraille lisäpöytään kattauksen. Itse sai keskittyä juhlimaan.

Simo
25.05.2019
Täysosuma paikan, ruuan ja palvelun osalta !
Juhlana meillä oli 50 v. juhlat Keravan Klondyke-talolla la 18.05.2019. Merkillepantavaa oli joustavuus ja miellyttävä palvelu järjestelyihin liittyvissä asioissa. Rukasimme mm. tarjoilumenua ja vähän muutakin useaan otteeseen. Palaute sähköpostikeskusteluissa oli nopeaa ja täsmällistä. Itse juhlissa ja juhlien jälkeisinä päivinä kuultua : teidän tarjoamaanne ruokaa kehuttiin aivan poikkeuksetta ! Onnistuitte 10 arvoisesti. Itse juhlassa Päivin kanssa meillä asiat sujuivat täysin moitteetta ja hyvin sujuvasti. Olimme oikein tyytyväisiä paikkaan, ruokaan ja palveluun ennen juhlia ja juhlissa !

Sini
20.05.2019
Kaikki sujui, kuin tanssi !
Kaikki sujui hienosti alusta loppuun. Iso kiitos!

Asta
19.05.2019
Sujuvaa, ammattitaitoista palvelua ja hyvät tuotteet.
Erinomainen.

Ari Heiskanen
13.05.2019
Tilaus oli vaivatonta ja ruoka oli hyvää
Hyvä kokemus. Asikaspalvelu oli joustavaa ja toimivaa.

Saara
13.05.2019
Hyvä ja toimiva palvelu
Yhteistyö ja asiakaspalvelu sujui hyvin. Nuudeli-tofu salaatti oli todella hyvä ja maistui myös vannoutuneille lihansyöjille. Broileri maalaissalaattia on hiukan vähänlaisesti, broileria ja kananmunaa oli extra lautasella runsaasti, mutta salaattipuoli loppui kesken. Siitä hieman miinusta.

Anna
08.05.2019
Saapuminen 45min sovittua myöhemmin ja kahvikuppien unohtuminen. Ruoka erinomaista ja palvelu hyvää
Kokonaisuudessaan olimme erittäin tyytyväisiä. Ruokaa oli varattu tarpeisiimme nähden erittäin runsaasti

Katariina
07.05.2019
Todella positiivinen kokemus!
Meillä oli pienet, 10 hengen hääjuhlat, joihin olimme tilanneet ruoat ja tarjoilun. Kaikki sujui oikein hyvin, ruoka sai paljon kiitosta ja myös tarjoilutyön taso oli erinomainen! :) Erityiskiitos tarjoilijallemme ja yhteyshenkilöllemme Anna-Maija Lehdolle!

Tarja
18.03.2019
Juuri sitä, mitä halusin.
Myynti otti tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen yhteyttä ja täsmensi vielä sitä, mitä haluan ja piti hyvin yhteyttä koko prosessin ajan. Ruuat vastasivat sitä, mitä oli tilattu. Ainoa kriittinen asia oli se, että tarjoilijan oli kerrottu tulevan klo 15, jotta kaikki ehtii saada kuntoon, mutta hän tuli vasta klo 15:30 (tilaisuus alkoi klo 16). Onneksi kaikki saatiin kuntoon ajoissa ennen vieraiden tuloa.

Lassi
18.03.2019
Loistava!
Loistava ruoka& palvelu!

Kristiina
26.02.2019
Mukava maisemallinen kokoustila ja maukasta ruokaa.
Hyvä

Aleksi
05.02.2019
Hemmetin hyvä
Hyvä.