Varaa aika
Varaa aika

Kauneushoitola Siro

Kauneushoitola Siron valokoimassa mm. super suosittu LPG hoito vartalolle ja kasvoille, Yumi Lashes ripsien kestotaivutus, sokerointi ja vahaus sekä erilaiset kasvohoidot. Hoidoissamme käytämme tieteellisesti kehitettyä Exuviance ihonhoitosarjaa, joka on korkealaatuinen ja sen teho perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ja testauksiin. Räätälöimme jokaisen hoidon asiakkaan ihon ja toiveiden mukaisesti, ammattitaitoamme hyödyntäen. Haluamme tarjota parasta mahdollista osaamistamme ja jokainen asiakas on meille arvokas. Meille on tärkeintä, että tunnet olosi viihtyisäksi ja olet tyytyväinen saamaasi palveluun.

Lämpimästi tervetuloa!

Asiakkaan edut

Ansaitset jokaisesta yksittäisestä yli 40€ maksavasta hoidosta asiakasrahaa 5€. Voit käyttää asiakasrahaa tulevien hoitojen maksussa. Voit käyttää kerralla koko keräämäsi saldon tai sitten vain osan siitä. Asiakasrahasi ei vanhene koskaan.

Voit ansaita myös asiakasrahaa postaamalla sekä antamalla meistä arvion sosiaaliseen mediaan. Arvio voi olla hoidoista, tiloista, henkilökunnasta, nettisivuista tai mistä tahansa, Hoitola Siroon liittyvästä. Arvioita voi tehdä Facebookiin sekä Google review:hin. Jokaisesta postauksesta ja arviosta saat 5€ asiakasrahaa. Instagramiin voit tehdä postauksen vaikka jokaisen hoidon jälkeen ja ansaitset siitä aina 5€.

Hyödynnä suosittelija etumme! Suosittele ystävälle, saatte molemmat -10% valitsemastasi hoidosta. Mainitse aikaa varatessasi lisätietoja kenttään kenen suosituksesta olet tulossa hoitoon ja samoin suosittelija kirjoittaa kenttään kenelle suosittelit meitä.

LPG -hoito

Tarjoamme LPG -kasvohoitoja ja -vartalohoitoja. LPG -hoito on tehokas ja hellävarainen hoito, joka palauttaa kudoksen toiminnallisen kapasiteetin, jolloin kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat. Hoidolla on merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormoonallinen vaikutus. Voit tutustua lisää LPG -hoitoihin tästä.

Tule ja ihastu LPG -hoitoihin!

Kauneushoitola Siro, Helsinki
Kauneushoitola Siro, Helsinki
Kauneushoitola Siro, Helsinki
Kauneushoitola Siro, Helsinki
Kauneushoitola Siro, Helsinki
Kauneushoitola Siro, Helsinki
Tuotemerkit
Exuviance

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
10:30-18:00
Su
12:00-18:00
Ma
09:00-21:00
Ti
09:00-21:00
Ke
09:00-21:00
To
09:00-21:00
Pe
09:00-21:00
Olemme aukiolojen lisäksi avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja meille varaa aika!
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kauneushoitola Siro

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.