Karico taitaa tarrat ja osaa etiketit

Karico on tarrojen ja etikettien erikoispaino. Olemme monessa mukana: Valmistamme etikettejä, tuotetarroja, laitekilpiä, varoitustarroja, viivakooditarroja, sinettitarroja ja lukuisia muita tarratuotteita.

“Ketterä tarrapaino”, luonnehti eräs asiakkaamme osuvasti. Se kuvaa hyvin Karicon joustavuutta ja palveluasennetta. Tyytyväiset asiakkaamme edustavat eri teollisuuden aloja, kauppaa ja logistiikkaa sekä julkista sektoria - isoja ja pieniä tarratarpeita.

Ota yhteys ja anna meidän auttaa tarra-asioissa!

Ammattilaisilta se onnistuu

Monipuolinen osaamisemme juontaa juurensa sähköteknisen teollisuuden vaatimuksista. ABB:n kaltaisia tarra-asiakkaita olemme palvelleet jo yli 40 vuoden ajan. Tänään Karicon tarroihin ja etiketteihin törmäät yhtä hyvin myös elintarvikkeissa, luontaistuotteissa ja kosmetiikassa tai vaikkapa kirjastojen viivakoodeissa.

Digipainetut tarraetiketit ovat nopeimmin kasvava tuoteryhmämme. Tämä uusinta teknologiaa hyödyntävä tarrapainomenetelmä tarjoaa asiakkaillemme selkeitä etuja: tarra on merkintäratkaisuna entistäkin joustavampi ja taloudellisempi.

Karico Oy Tarrapaino, Espoo
Karico Oy Tarrapaino, Espoo
Karico Oy Tarrapaino, Espoo

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu