Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy, Hämeenlinna
Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy, Hämeenlinna
Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy
Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy
Y-tunnus:
2242653-9

Palveleva tuoretukku

Kanta-Hämeen Tuoretuote palvelee vähittäiskauppa, HoReCa- ja suurkeittiöasiakkaita laajalla maantieteellisellä alueella. Tuotteemme ovat laadukkaita ja valikoimamme on monipuolinen. Myyjiemme vankka tuote- ja tukkukaupan tuntemus yhdistettynä asiakassuuntautuneeseen palvelutuotteeseen takaavat kaikille asiakkaillemme laadukkaan palvelun.

Toimintamme perustuu tunnettuun turvallisen palvelun Patu-palvelukonseptiin. Olemme nopeita, joustavia ja erittäin luotettavia. Tilauksesta toimitukseen rytmimme on 12 / 24h. mutta joustamme toimitusajoissa asiakkaan tarpeen mukaan. Vakaan kasvumme taustalla on laaja ja vaativa asiakaskunta, jolle kelpaa vain paras, ja sitä meiltä saa. Panostamme luottamuksellisiin asiakassuhteisiin. Puhelinmyynnissämme asiakkaita palvelee kymmenkunta myyjää, joista kullakin on vastuullaan reilut 100 asiakkuutta. Myös nettitilausasiakkailla on oma myyjänsä, joka on yhteydessä asiakkaaseen säännöllisesti, sopimuksen mukaan.

Tuoretuotteella on hyvät, pitkäaikaiset suhteet tavarantoimittajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa Tuoretuotteella on omia sopimustuottajia muiden luottotoimittajien lisäksi. Laajan varastovalikoiman lisäksi tarjoamme erityistuotteita ja -palveluita asiakaskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy, Hämeenlinna