murupolku logo/Liikennöinti/Tilausajo Kankaanpää/Kankaanpään Tilausajo Oy
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tilausajot, taksipalvelu ja koulukuljetukset vahvalla kokemuksella

Kankaanpään Tilausajo Oy on kankaanpääläinen perheyritys, jonka liikennöintialueena on pääosin Pohjois-Satakunta. Olemme mukana arjen ja juhlan menoissa asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Nyt tuoreimpana palvelunamme taksikuljetukset Kankaanpäässä ja lähialueilla.

Tilausliikennettä ajamme koko Suomen alueella. Tarvitsitpa sitten kuljetusta isommalle porukalle tai hieman pienemmälle, me olemme palveluksessasi! Meiltä löytyy 16-paikkainen minibussi, joka on oiva menopeli pienemmissä tilausajoissa. Kalustoomme kuuluu useita autoja, joten vaikka haluaisitte lähteä isommallakin porukalla esimerkiksi luokkaretkelle tai huvimatkalle, me olemme aina palveluksessanne.

Useiden vuosikymmenten kokemus takaa leppoisat ja asiakasystävälliset matkat, joilla otamme jokaisen asiakkaamme huomioon.

Teemme säännöllisiä koulukuljetuksia useammalla autolla. Meille tärkeintä on turvallisuus ja se, että jokainen asiakas on tyytyväinen palveluihimme.

Kerromme myös erittäin mielellämme lisää toiminnastamme ja kuljetusmahdollisuuksista. Ottakaa rohkeasti yhteyttä soittamalla tai laittakaa tarjouspyyntöä sähköpostilla tulemaan! Sähköisiin tarjouspyyntöihin pyydämme täyttämään lähtö- sekä paluupäivän, matkakohteen sekä henkilömäärän.

Palvelumme

-Taksipalvelu

-Koulukuljetukset

-Tilausajot

Kankaanpään Tilausajo Oy, Kankaanpää

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kankaanpään Tilausajo Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.