Yhdistämme työn ja tekijän!

Olemme luotettava oululainen kumppani henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Tarjoamme monipuolisia toimialakohtaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaan liikkuviin ja vaihtuviin henkilöstö tarpeisiin. Kumppanuus kanssamme on ketterää, tehokasta ja joustavaa.

Olemme erikoistuneet logistiikka- ja kuljetuspuolen henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin.

Välitämme työntekijöitä myös toimisto- ja taloushallintopuolelle sekä myyntityöhön.

Työnantajille

Kandiasta saa osaavaa työvoimaa nopealla aikataululla juuri siksi aikaa, kun tarvetta on. Meiltä saa työntekijöitä apumiehistä kokeneisiin ammattilaisiin henkilöstövuokrauksella ja suorarekrytoinnilla.

Me hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet ja vakuutamme kaikki työntekijämme. Työntekijöillämme on työn vaatimat asianmukaiset työvarusteet sekä toimenkuvaan vaadittavat kortit ja luvat.

Maksatte henkilöstövuokrauksessa vain tehdyistä tunneista etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti ja suorarekrytoinneista etukäteen sovitun rekrytointipalkkion. Säästä aikaa ja rahaa, keskittämällä työntekijöiden etsinnät meille, näin saatte itse keskittyä omaan ydinosaamiseen ja liiketoimintaan.

Työnhakijalle

Kandiasta saa ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua uuden työpaikan löytämiseen. Ajattelemme Kandiassa, että olemme työntekijöiden managereja, joiden tarkoitus on auttaa työntekijää ja työnantajaa kohtaamaan. Meille on todella tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin.

Työnantajana olemme luotettava, tasapuolinen sekä välitämme aidosti kaikista työntekijöistämme. Noudatamme lakia ja tessejä sekä toimimme aina työntekijän edun mukaisesti.

Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, joustavuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Haluamme kaikessa toiminnassamme ja tekemisessämme näitä arvoja noudattaa.

Välitämme työvoimaa Oulun seudulla oleville asiakasyrityksillemme. Meidän kautta on mahdollisuus työllistyä lyhyt sekä pitkäaikaiseen työhön, mikä sopii parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi. Välitämme paljon vakituisia työsuhteita.

Kandia Palvelut Oy, Oulu
Kandia Palvelut Oy, Oulu
Kandia Palvelut Oy, Oulu
Kandia Palvelut Oy, Oulu
Kandia Palvelut Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-18:00
Ti
08:00-18:00
Ke
08:00-18:00
To
08:00-18:00
Pe
08:00-18:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kandia Palvelut Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.