Kalevalan Työterveys Oy
Kalevalan Työterveys Oy
Y-tunnus:
2551854-3

Monipuolinen lääkäriasema Kuhmossa

Kalevalan Työterveys Oy Kuhmossa on monipuolinen lääkäriasema, jonka ilmapiiri on lämmin ja ystävällinen. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat niin yksityislääkäripalvelut, työterveyshuolto kuin laboratoriotutkimuksetkin. Palvelemme aina iloisella mielellä ja vahvalla osaamisella. Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme!

Meille on helppo tulla!

Me pidämme sinusta huolta kokonaisvaltaisesti. Tarjontamme on kattava ja se sisältää niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin palvelut, aina lääkärin vastaanotosta psykologin tapaamisiin. Lääkäriasemamme on erikoistunut työterveyteen, mutta tarjoamme myös muita terveyden ja hyvinvoinnin palveluita ammattitaidolla ja osaamisella. Meiltä nyt myös First Beat hyvinvointianalyysit. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, niin voit kysyä lisätietoa ajanvarauksestamme.

Työterveys

Työterveyshuollon osaamisemme on erityisen vahvaa ja tarjoammekin kokonaisvaltaiset työterveyden palvelut lääkäriasemallamme. Työterveyshuollon palveluihimme kuuluu sekä perinteiset lääkäripalvelut, mutta myös erikoispalvelut, kuten työfysioterapia, työterveyspsykologia ja työnohjaus. Me haluamme pitää sinusta ja työntekijöistäsi hyvää huolta.

Lääkäripalvelut

Yksityisen lääkäriasemamme henkilökuntaan kuuluu vahvoja osaajia eri hyvinvoinnin ja terveyden osa-alueilta. Pystymmekin tarjoamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja monipuolisia palveluita lääkärin vastaanotosta aina jalkaterapeutin hoitoihin.

Laboratoriopalvelut

Kalevalan Työterveys Oy:n tiloissa Kuhmossa sijaitsee laboratorio, jossa pääset ottamaan tarvittavat näytteet helposti ja vaivatta. Et tarvitse lähetettä tullaksesi laboratoriotutkimuksiin. Laboratoriotutkimuksiin et tarvitse lähetettä ja ajan näytteenottoon voit varata meiltä helposti puhelimitse. Meiltä saat myös pikatutkimukset, kuten tulehdusarvot, hemoglobiini, verensokeri, virtsatesti, nielunäyte ym. Varaa aika helposti puhelimitse!

Kalevalan Työterveys Oy, Kuhmo
Kalevalan Työterveys Oy, Kuhmo
Kalevalan Työterveys Oy, Kuhmo

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu