Kaikki remontit Turun seudulla

JY Ylityö Oy tekee kaikki kodin remontit Turun seudulla. Palvelemme myös seudun taloyhtiöitä ja yrityksiä, joille toteutamme pieniä ja suuria remontti- ja rakennusurakoita.

Remonttien lisäksi meiltä voi tilata uudisrakentamisen palveluita. Valmistamme mm. erilaiset terassit sekä aidat ja teemme harkkomuuraukset.

Kylpyhuoneremontit

JY Ylityö Oy:n erikoisosaamista ovat kaikenlaiset vesieristystyöt niin kylpyhuoneessa, saunassa, wc-tiloissa kuin keittiössäkin. Teemme kylpyhuoneremontteja ja muita kosteiden tilojen remontteja Turun ja lähikuntien taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille. Teemme kaakelityöt, kalusteasennukset ja muut kylpyhuoneremontin osa-alueet varmana laatutyönä, jolloin sinun ei tarvitse edes ajatella mahdollisia kosteusvaurioita. Kun suunnittelet wc-, sauna- tai kylpyhuoneremonttia taloyhtiöön, kotiin tai yritystiloihin, ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti.

Keittiöremontit

Tilaa JY Ylityö Oy:n keittiöremontti! Teemme keittiöremontit yksityisten ja yritysasiakkaiden kohteisiin ammattitaidolla. Yrityksemme tunnetaan laadukkaasta työstä ja pitävästä aikataulusta. Tarjoamme asiakkaillemme aina myös ilmaisen kartoituskäynnin ennen urakan aloittamista. Tilaa sinäkin kartoitus, se ei velvoita mihinkään!

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti on edullinen ja kätevä tapa uudistaa kotia tai yrityksen toimitiloja nopeasti. Remontti voi sisältää pieniä pintatöitä tai kokonaisvaltaisempaa uudistusta esim. lattiamateriaalin ja kalusteiden vaihdon merkeissä. JY Ylityö Oy tekee huoneistoremontit niin kodeille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin Turussa sekä lähikunnissa. Voit tilata yritykseltämme pienen tai suuren urakan, hoidamme kaikki työt sovittua aikataulua ja budjettia noudattaen.

JY Ylityö, Turku
JY Ylityö, Turku
JY Ylityö, Turku
JY Ylityö, Turku
JY Ylityö, Turku
JY Ylityö, Turku

Kokemuksia yrityksestä JY Ylityö

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.