Varaa aika
Varaa aika

Palvelevaa kiinteistönvälitystä Oulussa

Olitpa sitten uuden tai hieman vanhemman, pienen tai suuren, valmiin tai remonttia kaipaavan asunnon omistaja tai siitä haaveileva, olet juuri sopiva asiakas meille!

Tarjoamme asunnon myyjille kuin ostajillekin kaiken kattavan palvelukokonaisuuden. Suunnittelemme Sinun kanssasi polun, jotta saan myytyä kotisi tai jotta saat unelmiesi kodin avaimet käteesi. Voit jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Juujärvi LKV on Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen. Yhdistyksemme kautta meillä on käytössämme laajat suhde- ja tietoverkostot, joita käytämme työssämme aktiivisesti. Verkostoihimme kuuluu ammattilaisia, joiden kautta saamme neuvoteltua asiakkaillemme laadukkaat valokuvat ja kodin stailauksen myyntikuntoon saattamiseksi.

Toimistomme sijaitsee Åströmin puiston, Nahkatehtaan ja Ainolan puiston kupeessa Myllytullissa, kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Tänne on autoilevankin asiakkaan helppo tulla, Tietomaan laaja P-alue sijaitsee välittömässä läheisyydessä.

Teitä palvelee yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV Marjo Juujärvi, Kiinteistönvälittäjä LKV Mikko Jussila ja Myyntineuvottelija Veijo Huuskonen.

Juujärvi LKV, Oulu
Juujärvi LKV, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Juujärvi LKV

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.