Varaa aika
Varaa aika

Tekemistä Uudessakaupungissa

Maastoautosafarit polttareihin, merkkipäiviin, yllätyksiin, virkistyksiin ja tykypäiviin. Sano sinä, me toteutamme!

Järjestämme yli 11 vuoden kokemuksella ympärivuotiset maastoautosafarit erilaisiin virkistystapahtumiin sekä yksityisten ja yritysten juhliin. Suosittuja ovat mm. polttari- ja syntymäpäiväjuhlat, yllätyksenä järjestettävät tilaisuudet sekä maastoautosafarit kaveriporukalla. Vuosittain palvelemme jo 800-1000 kotimaista- ja ulkomaalaista safariasiakasta, joten hyvällä omatunnolla voimme sanoa, että tiedämme mitä teemme. Tyytyväiset asiakkaat ovat toiminnallemme asia numero 1 ja tästä haluamme myös pitää kiinni.

Mietit varmaan, että sopiiko offroadsafari sinulle tai ryhmällesi?

Satojen yritys- ja esim. polttariryhmien kokemuksella voimme sanoa, että offroadsafarimme sopivat niin miehille kuin naisille, ikään tai kokoon katsomatta. Tutustu sivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan millainen ohjelma olisi sinulle tai ryhmällesi sopivin vaihtoehto.

Safarit järjestetään Lounais-Suomessa Uudessakaupungissa sekä Laitilassa yli 300 hehtaarin alueella, ennalta sovituilla reiteillä. Reitit ovat pääosin vanhoja metsänhoidossa käytettäviä uria, joita ajetaan luontoa kunnioittaen. Ajamisessa vauhti ei ole pääosassa, vaan erilaisista maasto-olosuhteista selviäminen auton ratissa. Autolla metsässä ajaminen on erityinen kokemus, josta riittää juttua vielä jälkeenkin päin, niin työ- kuin kaveriporukassakin.

Ota yhteyttä, niin järjestetään ryhmällenne ikimuistoinen safarielämys!

Jumissa Ky, Uusikaupunki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Jumissa Ky

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.