Oletko lähdössä pidemmälle matkalle? Aina pelkkä dogsitter ei auta, vaan koiralle pitäisi löytää hyvä ja luotettava hoitopaikka. Vastaus löytyy meiltä! Juliuksen eläinhotelli sijaitsee Kajaanin keskustan läheisyydessä, kauniilla paikalla joen rannalla. Hirsinen hotelli rakennettiin vanhan Peuraniemi-huvilan pihapiiriin ja sen suunnittelussa otettiin huomioon eläinten tarpeet. Tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat.

Tällä hetkellä Juliuksen eläinhotellissa on kahdeksan häkkihuonetta, joihin mahtuu useampikin saman perheen koira. Lisäksi hotellissa on neljä häkkiä joihin sijoitetaan pääasiassa löytökoirat sekä pienemmät hoitokoirat. Ulkokoirille on yhdeksän tilavaa tarhaa, joissa on lämmitettävät kopit. Kissoille on puolestaan omassa huoneessa neljä viihtyisää häkkiä, joita voi tarvittaessa yhdistellä suuremmiksi useammalle saman perheen kissalle. Lisäksi löytökissoille on kaksi paikkaa.

Eläinten viihtyvyyden takaa omat sängyt, rauhalliset tilat, lattialämmitys, ilmastointi ja keskusradio. Tietenkin lemmikin viihtyvyyden lisäämiseksi saa tuoda omia petejä sekä leluja yms. Koirien ulkoilutus tapahtuu hihnassa sekä suurissa ulkotarhoissa vapaana, aivan mihin kukin on tottunut. Kesäaikaan voimme uittaa koiria omassa rannassamme. Pyrimme tarjoamaan lemmikillesi mahdollisimman yksilöityä hoitoa.

Juliuksen eläinhotelli, Kajaani

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Juliuksen eläinhotelli

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.