JS-Kaivin Oy tekee maanrakennustöitä, viherrakennusta sekä maa-aineskuljetuksia yli 20 vuoden kokemuksella | Valkeakoski ja Pirkanmaa

Maanrakennusliike JS-Kaivin Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys Valkeakoskella. Pääpalveluihimme kuuluvat maanrakennustyöt, viherrakennus sekä maa-aineskuljetukset. Yli 20 vuoden kokemuksemme alalta takaa luotettavan ja asiantuntevan palvelun teemme työmme aikataulussa ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin yhteisöjäkin. Toimimme Valkeakosken lisäksi myös muulla Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella ja Lempäälässä.

JS-Kaivin Oy:n yhteydessä Valkeakoskella toimii myös TS-Rehut. TS-rehut tarjoaa rehut ja hevostarvikkeet niin ratsujen kuin ravureidenkin tarpeisiin. Tarjoamme myös kuljetuspalveluita lähialueella. Toimitamme kaikki tarvikkeet ja rehut kätevästi sopimuksen mukaan. TS-Rehut myy myös Jahti & Vahti -koiraruokasarjaa ainoana paikkana Valkeakoskella! Meiltä myös muita koiratarvikkeita kuten pantoja, valjaita leluja yms. Tutustu lisää facebook-sivuillamme.

JS-Kaivin Oy, Valkeakoski
Tuotemerkit
Jahti&Vahti